Windows Phone 8, BBM'e kavuştu!

Windows Phone kullanıcılarıın uzun zamandır bekledikleri bir uygulama daha indirilmeye sunuldu!

Windows Phone'a da geldi!

BlackBerry, Windows Phone 8 ve 8.1 ürünlerine BBM uygulamasının yayınlanacağını açıkladığında herkesi şaşırtmıştı. Çünkü sadece birkaç hafta önce firmadan bu yönde bir plan olmadığına dair bir bildirim yayınlanmıştı.

Geçtiğimiz ayın başında Windows Phone için sınırlı bir beta programı başlatan BlackBerry, geçtiğimiz gün, uygulamasının beta sürümünü bütün Windows Phone 8 ve 8.1 kullanıcılarına açıldığını duyurdu. Firma, uygulamanın "BBM tecrübesinin temeli olan işbirliği, mahremiyet ve güvenlik özellikleri üzerine" kurulacağını ve artık bu tecrübeyi yaşamış olan aylık 85 milyon aktif üyenin yanına herkesin katılabileceğini söylüyor.

Ancak, firmanın bu iddialı duyurusuna rağmen, BBM'nin bazı özellikleri Windown Phone uygulamasının ilk sürümünde bulunmuyor. Microsoft'tan Bryan Biniak ise, BBM ile bazı özelliklerin Windows Phone platformuna ulaşmasından memnun olduklarını söylüyor. Ancak Biniak, "yeni özelliklerin önümüzdeki aylarda ekleneceğini beklediklerini" de belirtmeyi unutmuyor.

Bu arada, geçtiğimiz haftalarda Windows Phone'a katılan tek büyük uygulama BBM değil. BBM'ın yanı sıra, Pinterest, Uber ve Fitbit gibi bazı diğer uygulamalar da Windows Phone platformuna katılımlarını gerçekleştirmiş bulunuyorlar...

Windows Phone için BlackBerry Messenger uygulamasını buradan indirebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları