Windows Phone 9 hakkında bilinenler!

Microsoft, bir sonraki büyük Windows Phone güncellemesini ne zaman yapacak? İşte gelen fısıltılar...

Windows Phone 9 zamanı!

Windows Phone 8.1, bu sene birçok yenilikle beraber geldi ancak Windows Phone 9'un yakında ortaya çıkacağı iddiaları devam ediyor.

Windows Phone 9 hakkındaki birçok söylentinin ispatı olmasa da, dikkatte değer birkaç bilgi var. İlk olarak Windows Phone 9'un iddialardaki gibi 2014'ün ikinci yarısında çıkma olasılığı artık oldukça düşük. myce.com'un yayınladığı yeni bilgilere göre Windows Phone 9'un bir önizleme yapısı, Nisan ile Eylül 2015 arasında yayınlanacak. Rus blog yazarı Eldar Murtazin'e göre arayüzde önemli yenilikler yapılacak ve kutucuk tabanlı Metro arayüzü değişecek. "Genel inanış", arayüzün hem tabletlerde hem de telefonlarda aynı olacağı ve iOS yerine Android işletim sisteminden daha çok etkileneceği yönünde.

Bir başka iddia ise Windows Phone'un yerini tek bir işletim sisteminin, telefonlarda, tabletlerde ve PC'lerde çalışacak bir Windows 9'un alacağı yönünde. Kulağa hoş gelen bir söylentiyse, şu anki Windows Phone 8'li telefonların Windows Phone 9'a yükseltilebileceğini ileri sürüyor.

Bir sonraki Windows Phone sürümünün 9 değil, 8.5 olacağını ileri süren bazı kaynaklar da var. Windows Phone'un geleceğiyle ilgili bilgilerimizin netleşmesi için biraz daha beklememiz gerekecek.

Okuyucu Yorumları