Windows Server için beklemeye devam!

Windows 10 bu sene geliyor ama beklenen diğer bir özel Windows için haberler o kadar iyi değil!

"Diğer" Windows ertelendi!

Microsoft, bir blog mesajı aracılığı ile, yeni Windows Server ve System Center'ın 2016'ya kadar yayınlanmayacağını duyurdu. Bu durum, Microsoft'un sunucu platformunu, genel kullanıcı platformu ile eşzamanlı yayınlama alışkanlığının dışında bir hareket olarak dikkat çekiyor. Şu anda görünene göre, Windows 10, bu yıl içerisinde yayınlanacak ve Windows Server, 2016'ya kadar bitmiş olmayacak.

Microsoft'un sunucu ve bulut takımının duyurduğuna göre, planlanan bir sonraki önizleme sürümü 2015 yılı baharında yayınlanacak. Başka bir deyişle Windows Server, 2016'ya kadar resmi olarak yayınlanmayacak ancak bu süre içerisinde Microsoft tarafından önizleme sürümleri yayınlanmaya devam edilecek. Windows Server'ın ilk önizleme sürümü, Ekim ayında Windows 10'un önizleme sürümü ile beraber yayınlanmıştı.

Açıklamalardan anlaşıldığı kadarıyla, Windows Server ve System Center'ın bir sonraki sürümü, Microsoft Azure'dan alınan derslerin de yardımı ile, "hybrid" çalışmaları kolaylıkla yürütebilecek bir şekilde üretilmekte.

Okuyucu Yorumları