"Windows Threshold" hakkında yeni bilgiler!

Windows 8.1'den sonra gelecek en büyük güncelleme "Threshold"dan yeni bilgiler ortaya çıktı!

Windows 8.2'den son sızıntı!

Microsoft'un masaüstü işletim sistemine Windows 8.1'den sonra gelecek büyük güncellemeyle ilgili yeni söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Microsoft'tan bilgi sızdırdığını iddia eden "MSFTNerd", kod adı "Threshold" olan 8.2 güncellemesiyle ilgili bildiklerini paylaştı.

MSFTNerd, raporunun "program yönetimiyle direkt olarak ilgilenmeyen Microsoft çalışanlarının verdiği spekülatif bilgilere" dayandığını itiraf ediyor. Dolayısıyla dedikodulara dikkatle yaklaşmakta fayda var.

Microsoft'un işletim sistemi bölümünün başındaki Terry Myerson, şirketin mobil ve masaüstü Windows'ları bir araya toplayan bir platform üzerinde çalıştıklarını daha önce söylemişti. MSFTNerd'in raporuysa Threshold'un "dokunmatik/sesli cihazlar ve fareyle kullanılan cihazlar" için ortak Windows çekirdeği sunacağını söylüyor. Bununla birlikte fareye yönelik cihazlardaki arayüz, dokunmatik özelliğiyle öne çıkan cihazlardakilerden farklı olacaklar.

Bunun yanında rapora göre Microsoft'un bulut hizmletleri farklı bir geliştirme takvimine sahip olacak ve farklı platformlarda farklı arayüzler sunacak.

Rapor, Threshold'un "resmi" olarak geliştirilmeye başlanacağı tarihin 2014 ilkbaharı olacağını ediyor ediyor, ancak bu tarihin birkaç faktörden etkilenebileceğinin de notunu düşüyor.

Okuyucu Yorumları