Windows Threshold hazırlanmak üzere!

Charms çubuğu olmayan, Başlat menülü Windows 9, son söylentiye göre bu tarihte tanıtılabilir!

Windows 9'dan güzel haber!

Microsoft, Windows Threshold'u geliştirmeye devam ediyor ve bu hafta içerisinde yeni sanal masaüstülerin güncellenmiş Windows OS ile üretileceğini ve Charms çubuğu da yenileniyor. Her ne kadar işletim sisteminin yapısı ile henüz bir detay sızmamış da olsa, işletim sisteminin bu yılın sonralarında görücüye çıkacağını söylemek mümkün gibi gözüküyor.

Sanal masaüstüler hakkındaki söylentileri doğrulayan Mary Jo Foley, kaynaklarına göre Threshold'un hâlâ güz mevsiminde tanıtımı yapılacak şekilde devam ettiğini söyledi. Eğer bu iddialar doğruysa, Microsoft, işletim sisteminin stabil bir sürümünün yayınlanmasına doğru hızla ilerlemekte. Büyük ihtimalle de, yeni özellikler hakkında yakın zaman içerisinde daha fazla bilgi ile karşılaşmamız mümkün.

Microsoft, kullanıcıların Windows 7 ve hatta XP sürümlerinden güncelleme yapma isteklerinin farkında olduğundan dolayı, Windows Threshold'un hızlı bir şekilde bitmesi için uğraşıyor. Pek çok kişi Windows 8'in kullanıma rahatlıkla alışmış olsa da, pazarın büyük bir çoğunluğu işletim sistemlerini yükseltmeden önce "Başlat" tuşunun sisteme gelmesini bekliyorlar.

Bütün bunların ışığında, Windows Threshold'un kullanıcılar arasında sevilen bir işletim sistemi olacağını söylemek mümkün gibi gözüküyor. Hâlâ kullanıcı tabanının büyük bir kısmı Windows 7 ve XP kullanmakta ve Windows 8'i es geçmeyi planlamaktalar gibi duruyor...

Okuyucu Yorumları