Windows'u gereksizlerden kurtarın!

Yeni aldığınız PC'ye doldurulmuş olan gereksiz yazılımlardan kurtulmanın en kestirme yolu burada...

Yeni PC'ye kusursuz temizlik!

Bilgisayarınızı yeni aldınız ama içinin sayısız gereksiz uygulama ile dolup taştığını görüyorsunuz; ne yapacaksınız?

En kolay çözüm format olarak görünebilir ama ücretsiz ve kullanımı kolay araçlar ile hızlı bir temizlik yapıp, formatla vakit kaybetmeden yola devam edebilirsiniz.

Üreticilerin reklam anlaşmaları gereği, ya da sistemi satın alır almaz kullanabilmeniz için yüklediği sayısız yazılım, hem sistemi yavaşlatır, hem de devamlı güncellemeler ve karşınıza çıkarttıkları formatlar ile canınızı sıkabilir.

Özellikle araç çubuklarından kurtulmanız gerekir. Sonrasında ise Windows ile birlikte kurulan gereksiz uygulamalara bakabilirsiniz...

PC Decrapifier

PC Decrapifier
Ücretsiz araçlarla temizleyin

Bu iş için kullanabileceğiniz araçların başında PC Decrapifier geliyor. Bu uygulama adından da anlaşılacağı üzere gereksiz uygulamaları yoketmek için tasarlanmış.

Ücretsiz ve kurulum gerektirmeyen bu uygulama Windows XP, Vista ve W7 üzerinde çalışıyor. Üreticilerin yaygın olarak kurduğu uygulamaları tespit ederek size kaldırma seçeneği sunuyor. Uygulama bazı anti-virüslerde yanlış alarm ile karşılaşsa da temiz bir yazılım.

Kaldırma işleminden önce size sistem geri dönüş noktası oluşturma seçeneği de sunan PC Decrapifier son derece başarılı.

Download: PC Decrapifier

Windows özelliklerinin temizliği

Windows özelliklerinin temizliği
Ücretsiz araçlarla temizleyin

Windows Media Player dururken Windows Media Center'a ne gerek var?

Sadece o da değil, Windows kurulumunda size sormadan sisteme yerleşen gereksiz hizmet ve uygulamalardan bolca mevcut. Bunlardan kurtulmak için Başlat, Denetim Masası, Programlar, Windows özelliklerini aç veya kapat yolunu takip edin.

Karşınıza çıkacak olan kutudan gereksiz olanları kaldırıp sisteminizi yeniden başlatın. Windows XP altında Başlat'a tıklayın, Run seçeneği ile msconfig yazıp Enter'a basın.

Okuyucu Yorumları