Windows'u iPad veya iPhone'dan kontrol edin!

Bilgisayarınızı koltuğunuzdan, iPad veya iPhone'unuzla yönetmenin en iyi 5 yolunu açıklıyoruz!

PC'nizi iPhone'la yönetin!

Masaüstü bilgisayarlarımız büyük ekranlara sahipler, dolayısıyla örneğin bir video izlerken monitöre yapışıp kalmanıza gerek yok. Fareniz ve klavyeniz koltuğunuza uzanmıyorsa merak etmeyin, onu uzaktan kontrol etmek için iPad'inizi veya iPhone'unuzu kullanabilirsiniz. İşte bu işi yapabilecek en iyi uygulamalar.

Remote Mouse

İstediğiniz klavye ve farenizi kontrol etmekse, Remote Mouse ile bunu kolayca yapabilirsiniz. Uygulamayı bilgisayarınıza yükledikten sonra iPad'inize kurup çalıştırmanız yeterli. iPad'iniz, fareyi kontrol eden dev bir touchpad'e dönüşecek. İsterseniz alt tarafta gizli klavyeyi de ortaya çıkarabilirsiniz.

Remoteless

Spotify üyesiyseniz ve bilgisayarınızdaki Spotify'yı kontrol etmek istiyorsanız, Remoteless ile parçalar arasında arama yapabilir, çalma listelerini düzenleyebilir, şarkıları başlatıp duraklatabilirsiniz.

VLC Remote, Mocha VNC Lite ve Remote Files

VLC Remote, Mocha VNC Lite ve Remote Files

VLC Remote

VLC Remote, iPhone ve iPad'inizden medya dosyalarınızı kontrol etmenizi sağlıyor. Uzaktan çalma listenizi düzenleyebilir, dosya sisteminizde bulunan videolar arasında dolaşabilirsiniz.

Mocha VNC Lite (ve RealVNC)

RealVNC'yi PC'nize yükledikten sonra VNC Lite'ı iPad'inize yükleyerek, PC ekranınızı uzaktan yönetebilirsiniz. PC'nize bağlanmak için tek yapmanız gereken, onun IP adresini yazmak. Ancak fps çok düşük olacağından VNC ile video yürütmenizi tavsiye etmiyoruz.

Remote Files

İçeriğinize, uzaktan, iPad'inizden erişmek mi istiyorsunuz. Örneğin bilgisayarınızdaki bir filmi yatağınızdan mı izlemek istiyorsunuz? Remote Files bu iş için en iyi çözümlerden. Araç sayesinde bilgisayarınızın içeriğini Windows Gezgini bir benzeri arayüzde dolaşabilir ve bu içerikleri iOS cihazınızda yürütebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları