Windows'u Mac OS X'e ücretsiz dönüştürün!

Windows'un ara yüzünden sıkıldıysanız bu ücretsiz araçla ona Mac OS X görünümü kazandırabilirsiniz!

Windows'u OS X'e dönüştürün!

Mac OS X'in tasarımından hoşlanıyorsanız ancak Windows'da kalmayı tercih ediyorsanız, ücretsiz Snow Transformation Pack ile Windows'unuzu OS X görünümüne kavuşturabilirsiniz.

Snow Transformation Pack sisteminizin görünüşünü baştan aşağı değiştiriyor. Görünüşü değişen öğeler arasında oturum açma ekranı, simgeler, duvar kağıtları, sesler, 'dock' çubuğu, iletişim kutuları ve diğer ara yüz unsurları var.

Paketi yüklerken Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni (UAC) devre dışı bırakmanız gerekiyor. Bu nedenle kurulumu iki kez çalıştırmanız gerekebilir (birincisinde UAC'yi devre dışı bırakmak, ikincisinde yüklemek için). Yükledikten sonra bazı ek grafikler ekleyen arka plan uygulamalarını yüklemek isteyip istemediğiniz soruluyor.

Snow Transformation Pack ile sisteminiz OS X'e oldukça benzer hale geliyor. Windows ara yüzünden bıktıysanız ve bir süre Mac deneyimi yaşamak istiyorsanız, Snow Transformation Pack tam size göre bir araç. Programı herhangi bir program gibi Denetim Masasından kaldırmanız tabi ki mümkün.

Windows Vista ve Windows 7 için Snow Transformation Pack'i buradan indirin!

Okuyucu Yorumları