Windows & .NET Piyasada

Türkiye'de bilgisayar dünyasının en tanınmış simalarından Cenk Tarhan'ın Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendiği Windows & .NET Magazine Türkiye Ocak ayından itibaren <a href="http://www.vogel.com.tr" target="_blank">VogelBurda Yayıncılık</a> bünyesinde yayın hayatına başladı.

Windows & .NET Piyasada

Windows & .Net özellikle BT dünyasındaki profesyonel kullanıcıların problemlerine profesyonel çözümler önermek, yatırım tercihlerinde rehberlik etmek ve network, eğitim, yeni ürünler ve planlama konusunda danışabilecekleri bir kaynak oluşturmayı hedefliyor.

Bilgi işlem dünyasında en fazla sorulan "neyi kullanmalıyım?", "hangi ürünü almalıyım?", "Stratejimi, yatırımımı nasıl planlamalıyım?" sorularının en ayrıntılı cevaplarının yer aldığı Windows.Net Magazine Türk bilgisayar dünyasında uzun yıllardır tanınan güçlü kadrosu ile "IT Profesyonellerine Yönelik Yayınlar" kategorisinde uzun süredir yaşanan bir eksikliği giderecek.

Türkiye'nin en deneyimli BT yayın kuruluşu olan Vogel Yayıncılık A.Ş. bünyesinde Türkiye'nin en deneyimli BT yazarlarından Cenk Tarhan'ın Genel Yayın Yönetmenliğinde yayımlanıyor olan Windows & .Net Magazine bilgi işlem dünyasında profesyonellerin her zaman ellerinin altında bulunduracakları, her şeylerini "ona danışacakları", bilgi işlem profesyonelleri tarafından hazırlanan bir IT yayını…


Windows & .NET Magazine Türkiye kontrollü abonelik sistemiyle dağıtılıyor.

Türkiye'de sadece seçkin kitabevlerinde çok az sayıda bulabileceğiniz Windows & .NET Magazine'e abone olmak ve her ay profesyonel bir BT yayınını düzenli olarak takip etmek istiyorsanız http://abone.vogel.com.tr adresinden abone olabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları