Windows Virtual PC ve XPM Final hazır!

Windows 7 ile beraber Windows XP Modu'nun da final sürümü indirilmeye sunuldu. Bağlantı burada...

XP Modu da hazır; indirin!

Windows 7'nin çıkışıyla birlikte önceden vaat edildiği gibi Windows Virtual PC'nin 7. sürümü ve bu platformu baz alan Windows XP Modu'nun final sürümü indirilmeye sunuldu.

Son kullanıcıdan ziyade orta ölçekli firmalara hitap eden Windows XP Modu, Windows 7 altında yeni işletim sistemiyle tamamıyla uyumsuz uygulamaları sanal XP altyapısı kullanarak çalıştırmak mümkün. XP Modu'nun özel tarafı sanal XP sistemine kurduğunuz uygulamalara direkt Windows 7 başlat menüsünden ulaşabilmeniz ve Windows 7 uygulamalarıyla yan yana çalıştırabilmeniz oluyor.

XP Modu, Windows Virtual PC 7 ve lisanslı bir Windows XP Professional kopyasından oluşuyor ve sadece Windows 7 Professional, Enterprise ve Ultimate sürümlerine sunuluyor. Buna karşın Windows Virtual PC'nin yeni sürümünü istediğiniz Windows 7 sürümüne yükleyebilirsiniz.

Yapmanız gerekenler ve indirme bağlantısı burada

Yapmanız gerekenler ve indirme bağlantısı burada

Bu iş için, verdiğimiz bağlantıda "Step 3" bölümünde işletim sisteminizi Professional veya üzeri sürüm olarak belirtmeniz gerekiyor. Sonrasında sağdaki listeden dilinizi seçin ve aşağıda beliren "Windows Virtual PC" butonuna basın. Yazılımı kurduğunuzda kendi XP kopyanız ile XP Modu'nda sunulan tüm özellikleri kullanabilirsiniz.

Virtual PC 7 ve XP Modu'nun donanımsal gereksinimlerini ve nasıl kullanacağınızı bu makalemizden öğrenebilirsiniz.

Download: Windows Virtual PC ve XP Modu

Okuyucu Yorumları