Winsplit Revolution ile tek monitör çok ekran

Winsplit Revolution: Bu bedava araç ile tek monitörde çok ekran keyfi yaşayabilirsiniz...

Tek monitörde çok ekran!

Özellikle bilgisayarı iş amaçlı kullananlar için birden fazla monitör kullanmanın verimliliği artırdığı artık bilinen bir gerçek. Üstelik donanım fiyatlarının düşmeye başladığı şu dönemde çoklu monitöre geçiş yapmak daha önce olduğundan da kolay. Fakat yine de herkes için yeni bir monitör almak en uygun hamle olmayabilir. İkinci bir monitör almadan da çoklu ekranda çalışmak isteyenler içinse, Winsplit Revolution adlı ufak ve ücretsiz bir yazılım imdada yetişiyor.

Fakat en baştan uyaralım; bu program özellikle büyük bir monitörü olanlar için daha kullanışlı olacaktır. Çünkü program var olan monitörünüzü parçalara ayırıp, her birini ayrı birer monitör olarak kullanmanızı sağlıyor. İsterseniz tek bir monitörde birbirinden bağımsız 8 ayrı ekran tanımlayabilir ve her birini ayrı birer ekran gibi kullanarak farklı işlemlerinizi birbirinden bağımsız olarak geliştirebilirsiniz.

Artık güçleri daha da gelişen ekran kartlarının özelliklerinden gerçek anlamda yararlanan Winsplit Revolution programı sadece 1,5 MB büyüklüğünde. Programın web sitesini ziyaret ederek daha çok bilgi alabilir veya buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları