WinWin genel müdürü IT basını ile buluştu

Ülkemizin tek mobil ödeme networkünün genel müdürü, IT basını ile buluştu!

İstanbul'da önemli buluşma

Ülkemizin tek mobil ödeme networküne WinWin'in yeni atanan genel müdürü Ahmet Demir, IT sektörünün önde gelen STK'sı Bilişim Muhabirleri Derneği'nin yönetim kurulu ile tanıştı. IT sektörü gazetecileri adına 500 ağaçlık bir orman projesine start verdi.

WinWin Genel Müdürlüğü görevine getirilen Ahmet Demir İstanbul Esentepe'de BMD Yönetim Kurulu üyeleri ile tanıştı. WinWin tarafından düzenlenen yemekli tanışma toplantısına BMD yönetim kurulu üyeleri, Cenk Tarhan (CHIP), Hakkı Alkan (SDN), Melih Çelik (Konak Medya), Levent Daskıran (Interpro Medya), Melih Bayram Dede (Yeni Şafak) ve WinWin Genel Müdür Yardımcısı Kamer Değer ve şirketin IT Müdürü Tahsin Can katıldı.

Toplantıda Ahmet Demir, WinWin 'in yeni vizyonundan bahsetti ve gazetecilerden gelen soruları cevapladı. Bu arada Demir, IT gazetecilerine 500 ağaçlık bir BMD hatıra ormanı hediye etti.

WinWin tarafından satın alımı gerçekleşen ağaçlar, ilk dikim döneminde toprakla buluşacak. Maltepe'deki Başıbüyük bölgesinde yer alması planlanan hatıra ormanı için dikilecek 500 ağaç, WinWin Yönetim Hizmetleri tarafından finanse edilecek.

Okuyucu Yorumları