Wozniak, geleceğin Apple'ına tam destek verdi

Apple efsanesi Wozniak'tan, Android cepler üretse de "yeni Apple" olarak görülen şirkete dev destek!

Woz'dan "yeni" Apple'a destek

Geliştirdiği Android'li ürünlerle "Çin'in Apple'ı" olduğu konuşulan Xiaomi, her ne kadar ülkemizde tanınmıyor olsa da Çin'de oldukça popüler markalardan biri. Geçtiğimiz günlerde Apple'ın efsane ismi Steve Wozniak'ı davet eden Xiaomi'nin kurucu ortağı ve CEO'su Lei Jun, önümüzdeki dönemde geliştirecekleri ürünlerle yine iddialı olduğunu açıkça söylüyor. Üstelik Steve Wozniak da Jun'u destekliyor.

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi'nin CEO'su Lei Jun, Apple'ın kurucusu Steve Wozniak'ı Çin'e davet etti. Bu daveti memnuniyetle kabul eden Wozniak, yapılan basın toplantısında Xiaomi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Xiaomi'nin başarılı ürünlere ev sahipliği yaptığını söyleyen Woz, şirketin Amerika pazarına girmek için yeterli güç ve kaliteye sahip olduğunu ifade etti.

Android'li akıllı telefonlarıyla bilinen Xiaomi'nin güçlü bir vizyon sahibi olduğunu da sözlerine ekleyen Wozniak, şirketin geliştirdiği ürünlerin geleceğin elementlerine sahip olduğunu da söyleyerek, Xiaomi'ye tam destek verdiğini gösterdi.

Okuyucu Yorumları