Wozniak, iPhone'un geldiği noktayı sevmiyor!

Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, iPhone 5C ve 5S ile ilgili pek de iyi konuşmadı!

Efsaneden yeni iPhone yorumu!

Steve Wozniak'ı parlak mavi bir iPhone ile düşünebiliyor musunuz? Aslında çok zor bir düşünce olmamasına rağmen, kendisi bu düşünceyi pek de sevmiş gibi görünmüyor.

Apple'ın kurucularından Wozniak, WiredUK ile yaptığı bir röportaj sırasında Apple'ın son üretimlerinin yarattığı alevli görüntünün üstüne resmen su döktü. Apple ürünlerinin asıl zevkinin, onlara yakından bakıldığında ve dokunulduğunda yaşandığını söyleyen Wozniak, "Bugüne dek hiçbir şey, Apple ürünleri kadar ilgimi çekmemiştir" sözlerini kullandı.

Ancak iPhone 5C söz konusu olduğunda, hiç de mutlu gibi görünmüyor. "iPhone 5C beni harekete geçiremedi" diyen Wozniak, "Ama, belki de büyük bir marketin bulunduğu bir konudur ve ben doğru kişi değilimdir" açıklamasını da sözlerine eklemeden edemedi.

Wozniak'ın söylediğine göre, üst sınıf ürünler kendisinin ilgisini çekiyor. iPhone 4 ve 5'in tasarımlarını beğenen Wozniak, 5S konusunda biraz daha kararsız gözüküyor. "Şimdi üç 5S rengini almak için üç tane yeni telefon almam gerekiyor'" cümlesi Wozniak'ın konu hakkındaki düşüncesinin temelini oluşturmakta. Tabii ki farklı giysiler ile uyum sağlaması gibi bir derdiniz yoksa üç rengi de almak gibi bir zorunluğunuz yok.

Wozniak, teknoloji sevdası konusunda oldukça "düz" bir düşünceye sahip ve özellikle akıllı saatler ve Google Glass konusunda oldukça heyecanlı görünüyor. Google Glass'ın başarıya ulaşacağını düşündüğünü söyleyen Wozniak'a bu düşüncesinin sebebi sorulduğunda ise cevap oldukça basit oluyor: "Ben bir tane istiyorum."

Okuyucu Yorumları