WP 8.1'in arka planı değiştirilebilecek!

Windows 8.1'de yapabildiğimiz bu işi, görünüşe bakılırsa yeni Windows Phone'da da yapabileceğiz!

Windows Phone'a dev yenilik!

Windows Phone 8.1'den yeni sızan bilgiler, işletim sisteminin giriş ekranının Windows 8'de olduğu gibi değiştirilebileceğini gösteriyor.

LiveSino'nun raporuna göre Windows Phone 8.1 güncellemesi, mobil platforma birkaç yeni kişiselleştirme seçeneği getirecek. Rapor, sızan Windows Phone 8.1 SDK üzerinde yapılan ters mühendislik çalışmalarına dayanıyor. Buna göre kullanıcılar, şimdiye kadar sadece siyah veya beyaz renkleri arasında tercih yapabildikleri giriş ekranı arka planı için bir resim seçebilecekler. Raporda, WP8 Update 3'le çıkan cihazlarda olduğu gibi giriş ekranında ek bir sütun göstermenin yolu da anlatılıyor.

Bir başka yenilik ise Windows Phone'un diğer cihazlardaki Internet Explorer 11'ler ile sekmelerini eşitleyebilmesi olacak. Windows Phone 8.1 güncellemesiyle ilgili birçok şey sızmış olsa da, Microsoft'un SDK'daki bazı bileşenleri devre dışı bırakması nedeniyle, birçok yeniliğinin de bilinmediği söyleniyor. Bilinen, heyecan verici yenilikler arasında uygulamaları SD kartta saklamak, farklı dosya türlerini indirip erişebilmek, uyarılar için yeni Eylem Merkezi ve geliştirilmiş arka plan görevleri var.

Önemli bir güncelleme olacağı belli olan Windows Phone 8.1 hakkında daha fazla bilgi, yakın zamanda BUILD'de ortaya çıkacak.

Okuyucu Yorumları