WP8'deki Facebook uygulaması güncellendi!

Facebook'un Facebook'a ait olmayan uygulaması, yeni yeteneklerle güncellendi!

Facebook: Bir güncelleme daha

Facebook, Windows 8.1 için resmi Facebook uygulamasını geliştirirken Windows Phone 8 için yapılan resmi Facebook uygulaması, Microsoft tarafından geliştiriliyor. Mobil platform için yayınlanan en son güncelleme ise önceki beta sürümde yer alan yeni işlevleri final sürüme ekliyor.

Resmi Windows Phone blog'una göre Facebook mobil uygulamasını 5.2 sürümüne yükselten güncellemede yeniden tasarlanan canlı kutucuk, artık Facebook arkadaşlarınızın duvarlarında ne paylaştığını gösterebiliyor. Bunun yanında uygulamayla sohbetleri, olayları, grupları, sayfaları ve fotoğraf albümlerini giriş ekranına sabitlemek artık mümkün. Microsoft'a göre fotoğraflara kimin yorum yaptığını, ne yazdığını ve hangi fotoğrafa yorum yaptığını giriş ekranında bir canlı kutucukla gösteren tek platform, Windows Phone.

Yeni sürümle beraber sohbet içinde yüz simgelerini ve sticker'ları kullanmak da mümkün hale geliyor. Uygulamada bazı performans geliştirmeleri ve mesajlaşma alanında bir takım geliştirmeler de yapılmış. Desteklenen dil sayısı ise artık 20 değil 50.

Okuyucu Yorumları