X Phone'dan yeni bilgiler ve fazlası!

Google'ın sır gibi sakladığı cebi "X Phone"dan heyecan verici yeni ipuçları ve fazlası, haberimizde!

X Phone'dan yeni detaylar!

Motorola'nın Google ile beraber geliştirdiği X Phone'un Mayıs ayındaki Google I/O etkinliğinde ortaya çıkma ihtimali oldukça düşük. Bu arada yeni bir sızıntı, cihaz hakkında yeni bilgiler veriyor.

RBMen web sitesinin yayınladığı Antutu hız testi sonuçlarında Motorola'nın X Phone için "Google X" adını kullandığı ve cihazın Android 5.0.1 ile çalıştığı gözleniyor. Ancak bu bilgilerin doğru olup olmadığını onaylamak, şimdilik pek mümkün değil. Phonearena.com web sitesinin aldığı bilgiye göre ise X Phone, henüz erken bir prototip aşamasında ve geliştirilmesinde bazı gecikmeler yaşanıyor. Bunun nedenini belirtmeyen kaynak, cihazın 4.7 inç Full HD ekrana sahip olacağını iddia ediyor.

İnternette görünen çizimler: gsmarena.com web sitesi, daha önce X Phone ile ilgili bazı bilgiler ve bir görüntü yayınlamıştı. Bu görüntüdeki cep, önceki sızıntılardakinden oldukça farklıydı ve cihaz, Android 4.2 ile çalışıyordu.


Orta seviye mi, üst seviye mi?

Orta seviye mi, üst seviye mi?

Cihazın orta seviye olacağını iddia eden söylentiler olduğu kadar, su geçirmez, safir kristal ekrana sahip bir uç nokta cep olacağını söyleyen söylentiler de var. Androidandme.com web sitesine göre cihaz, 4.65 inç ekran, çift çekirdekli işlemci, 2GB RAM ve 2.200 mAh pil ile gelebilir.

Nexus 5 alternatifi olabilir: X Phone, LG tarafından geliştirildiği iddia edilen Nexus 5 için uygun fiyatlı bir alternatif haline gelebilir.

İlk sızıntılar: Hollandaca web sitesi androidworld.nl'nin ortaya çıkardığı ilk bilgiler, cihazın 4.7 inç ekrana sahip olacağının, 1920x1080 çözünürlükle geleceğinin işaretini veriyordu. Siteye göre cihazda Nvidia Tegra 4i çipsetine yer verilecek, arka yüzde ise 16 megapiksellik geniş bir kamera sensörü kullanılacaktı. Sitenin ismini açıklamadığı kaynaklarına göre cihaz, 131.2 x 66.7 x 7.9 milimetre ölçülerine sahip olacak.

Okuyucu Yorumları