X Phone'dan yepyeni görüntüler ve bilgiler!

Gerçek X Phone'a ait olduğu iddia edilen heyecan verici fotoğraflar ve bilgiler haberimizde...

Google'ın X Phone'u bu mu?

Morotola'nın Google ile beraber geliştirdiği X Phone, geçen senenin sonlarından bu yana dedikodusu en çok yapılan cepler arasında. HTC One, Galaxy S4 ve Xperia Z gibi ceplerle kafa kafaya yarışması beklenen X Phone'u daha net bir hale getirecek yeni bilgiler, internete sızdı.

EvLeaks'in yayınladığı (sızdırdığı) X Phone prototipi, PhoneArena'ya göre gerçek X Phone'un ta kendisi. Cihazın ön yüzünden çekilen fotoğraflar, onun stok Android ile çalıştığını gösteriyor ve bu şaşırtıcı değil. Cihazın sol üst köşesinde bir "M" logosu bulunuyor, ancak PhoneArena'nın kaynaklarına göre en son X Phone'da bu logo yer almayacak.

X Phone'un arkası ve fazlası da sızdı!

X Phone'un arkası ve fazlası da sızdı!

Sızan görüntüler arasında cihazın arka tarafını gösteren bir fotoğraf da var. Görüntüde X Phone'un arka yüzünün polikarbonattan oluştuğu gözleniyor. Anlaşılan o ki Motorola, cihazlarında simgeleşen Kevlar arka kapağı kullanmamış, son zamanların moda maddesi alüminyumu da tercih etmemiş.

X Phone'un sahip olacağı iddia edilen özellikler arasında 1080p ekran (ancak bu prototipin ekranının 720p olduğunu belirtelim), 32GB depolama alanı, 2GB RAM var. Daha önceki sızıntılar, telefonun 4.7 inç'lik bir ekrana sahip olabileceğini ve NVIDIA'nın Tegra 4 çipini taşıyabileceğini söylüyordu. Ancak Motorola'nın daha önceki gibi Qualcomm'un işlemcilerini tercih etmesi de muhtemel.

Okuyucu Yorumları