XCOM efsanesi artık Android için de var!

PC ve konsolların son dönemdeki en iyi oyunlarından biri daha, Android'li cihazların emrinde!

Efsane oyun artık Android'de!

90'ların en çok ses getiren yapımlarından birisi olan XCOM serisi, geçtiğimiz yıl XCOM: Enemy Unknown ile modernize edilmiş bir şekilde yeniden karşımıza çıkmış, PC ve konsollarımıza konuk olmuştu. Eski oyun ile fazlasıyla benzerlik gösteren yapım, hem "dinozor" oyuncuların, hem de günümüz oyuncularının ilgisini çekmeyi başaran, özel yapımlardan birisi olmayı kısa zamanda başardı.

Konu taktik strateji olduğu zaman artık akla ilk gelen yapımlardan olan XCOM: Enemy Unknown, özellikle oynanış modeli bakımından tabletlere ziyadesiyle uygundu ki, kendisini geçen yıl iOS platformunda da görmüştük. Aradan geçen süre içerisinde oyunun Android için de çıkacağı dilden dile dolaşıyordu ve nihayet dedikodu gerçek oldu; onu artık Android platformunda da deneyim edebileceğimiz gün geldi. PC ve konsol sürümleri ile büyük benzerlikler taşıyan oyunda, yine sahip olduğumuz üssümüzü geliştiriyor ve gelen uzaylı saldırılarına karşı dünyayı koruyoruz.

XCOM: Enemy Uknown'un Google Play fiyatı yaklaşık 22 TL. Ama bunu fazlasıyla hak ettiğini de belirtmek isteriz. "Tabletimde adam gibi oyun yok" diyenlerdenseniz ve strateji seviyorsanız, düşünmeden alacağınız oyunlar listesine XCOM'u da ekleyin.

Okuyucu Yorumları