Xerox'dan kablosuz mobil tarayıcı!

Xerox, PC, Android, iPhone, iPad gibi cihazlara ve buluta kablosuz tarama yapan cihazını tanıttı!

Xerox'dan mobil tarayıcı!

Xerox, piyasaya sunduğu yeni Xerox Mobil Tarayıcı ile mobil çalışanlara önemli bir yenilik sunuyor. Xerox Mobil Tarayıcı, sadece 29 cm boyu, 6,9 cm eni, 5,08 cm derinliği, 680 gr ağırlığı ile küçük ebatlı ve çok hafif. Xerox Mobil Tarayıcı üzerinde yer alan mobil tarama yazılımı aracılığı ile taradığı dokümanları kablosuz olarak dizüstü bilgisayarlara, Tablet PC'lere ve akıllı telefonlara JPG ve/veya PDF formatına dönüştürerek gönderiyor. Xerox'un önceki sürüm mobil tarayıcısı, USB ara kablosu ile masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara tarama yapabiliyor iken yeni kablosuz Xerox Mobil Tarayıcı, internet bağlantısı olan her türlü teknolojik cihaza taradığı dokümanları transfer edebiliyor.

Xerox Mobil Tarayıcı; 10 saniyede bir A4 sayfa tarama hızı ile taradığı dokümanları PC, Android, Mac, iPhone, iPad, iPod touch ve buluta kablosuz olarak gönderiyor. Xerox Mobil Tarayıcı'nın kullanımı da oldukça basit: Güç düğmesine basılarak çalıştırılıyor, istenen dosya formatı seçiliyor (PDF ya da JPEG), siyah beyaz mı yoksa renkli tarama mı yapılacağı belirleniyor, taranacak doküman yerleştiriliyor ve tarama düğmesine basılıyor. Xerox Mobil Tarayıcı'nın üzerindeki patentli teknoloji "AutoLaunch" sayfayı algıladığı anda tarama işlemini başlatıyor.

Bir A4 kağıdı 10 saniyede tarayabilen Xerox Mobil Tarayıcı, 300 dpi çözünürlüğe sahip ve en küçük 5,08 cm x 5,08 cm (2 x 2 inç) ebatlarından 21,59 cm x 35,56 cm (8.5 x 14 inç) boyutlarına kadar olan kağıt dokümanları tarayabiliyor. Xerox'un ilk pilli mobil tarayıcısı olan Xerox Mobil Tarayıcı, bir kez şarj edildiğinde 300 sayfaya kadar tarama yapabiliyor.

Geliştirilmesinde, dünyanın ilk kablosuz hafıza kartı Eye-Fi'nin yaratıcıları ile iş birliği yapılan Xerox Mobil Tarayıcı, 325 USD + KDV tavsiye edilen son tüketici fiyatı ile sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları