Xerox Lazer Yazıcı Fiyatlarını Düşürüyor

Xerox, kullanım maliyeti yüksek inkjet yazıcılara alternatif olması için lazer yazıcı fiyatlarını düşürmeye devam ediyor.

Xerox Lazer Yazıcı Fiyatlarını Düşürüyor

Xerox, dakikada 16 sayfa A4 baskı hızı olan Phaser 3117 siyah beyaz lazer yazıcıyı 99 $+KDV fiyatı ile tüketicilere sunuyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, siyah-beyaz lazer yazıcı fiyatlarını düşürmeye devam ediyor. Xerox, kullanım maliyeti yüksek inkjet yazıcıların yerine, lazer yazıcıların kullanılmasını teşvik etmek için lazer yazıcı fiyatlarını düşürüyor. Xerox’un piyasaya sunduğu siyah-beyaz lazer yazıcı Phaser 3117, ev ve küçük ofisler için uygun fiyatı ve üstün performansı ile ideal bir yazıcı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Xerox Türkiye Ürün Müdürü Erhan Aslantürk, “Phaser 3117 ile ev ve küçük ölçekli ofislere inkjet yerine lazer yazıcı alternatifi sunuyoruz. Fiyatlarımızı aşağıya çekiyor, Xerox lazer yazıcıları, başta öğrenciler olmak üzere geniş bir kesimin kullanmasını sağlamaya çalışıyoruz. Şık ve az yer kaplayan tasarımı ile uzun ömürlü, düşük baskı maliyetli ve kaliteli bir ürünü, çok uygun fiyata tüketicilere sunuyor olmaktan mutluyuz” dedi.

Xerox’un ev ve küçük ofislere yönelik lazer yazıcısı Phaser 3117, Xerox’un piyasaya sunduğu en düşük fiyatlı A4 boyut siyah beyaz yazıcı olma özelliğini taşıyor. Xerox Phaser 3117 yüksek baskı kalitesinde dakikada 16 sayfa çıktı alabiliyor. Xerox Phaser 3117, 8 MB’lık standard hafızaya ve 150 Mhz’lik RISC işlemciye sahip. Ev ve küçük ofis kullanıcıları için ideal olan Xerox Phaser 3117’nin 150 sayfalık kağıt besleme tepsisi bulunuyor. İlk sayfa çıkışını 10 saniyede veren Xerox Phaser 3117, 600 x 600 dpi çözünürlükte baskı yapıyor.

Xerox Phaser 3117, 76 x 127mm ile 216 x 356mm yer alan kağıt ebatları arasındaki her türlü zarf, etiket, asetat ve posta kartı gibi farklı kağıt tiplerine de baskı yapabiliyor. Poster, filigran ve N-up baskı da yapabilen Xerox Phaser 3117 kolay kullanım ve küçük tasarımı ile dikkat çekiyor.

Xerox Phaser 3117’nin üzerinde yer alan toner tasarruf özelliği, tonerin daha ekonomik kullanılmasını sağlıyor. Windows ve Linux işletim sistemleri ile uyumlu çalışan Phaser 3117, USB bağlantısını standard olarak destekliyor. Phaser 3117, 2 yıl Xerox garantisi ile seçkin teknoloji marketlerinde ve yetkili Xerox satış noktalarında 99 Dolar + KDV fiyatıyla tüketicilere sunuluyor.

Okuyucu Yorumları