Xerox Renkli Lazer Yazıcı Fiyatlarını Düşürüyor

Xerox’un piyasaya sunduğu en uygun fiyatlı renkli yazıcı olma özelliği taşıyan Xerox Phaser 6120 ev ve ofisinde renkli lazer yazıcı kullanmak isteyenler için ideal bir ürün.

Xerox Renkli Lazer Yazıcı Fiyatlarını Düşürüyor

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, renkli lazer yazıcı fiyatlarını düşürerek çok uygun fiyatlara tüketicilere sunmaya devam ediyor. Xerox Phaser 6120, A4 renkli lazer yazıcı, hem ilk alım fiyatı hem de kullanım maliyetiyle ev ve küçük ofisler için çok hesaplı ve kaliteli bir seçenek.

Xerox’un ev ve küçük ofislere yönelik lazer yazıcısı Phaser 6120, Xerox’un piyasaya sunduğu en uygun fiyatlı A4 boyut renkli yazıcı olma özelliği taşıyor. Phaser 6120, yüksek baskı kalitesinde dakikada 20 sayfa siyah-beyaz, 5 sayfa da renkli çıktı alıyor. Xerox Phaser 6120’de bulunan farklı baskı modlarıyla değişik çözünürlüklerde baskı alınabilirken toner kullanımında da tasarruf sağlanıyor. Xerox Phaser 6120, hızlı ve sorunsuz bir şekilde bilgisayara veya ağ ortamına bağlanıyor.

Xerox Phaser 6120, yüzde 5 doluluk oranında sayfa başı 15 Yeni Kuruştan daha az renkli baskı maliyeti ile renkli baskının pahalı olduğuna yönelik genel kanıyı ortadan kaldırıyor. Xerox, pahalı sayfa başı baskı maliyeti olan inkjet yazıcıların yerine kaliteli renkli lazer baskı teknolojisini daha düşük baskı ve toplam satın alma maliyetiyle tüketicilere sunuyor.

Xerox Phaser 6120, 163 grama ulaşan ağırlıktaki kağıtlara zarf, broşür, etiket üzerine baskı yapabiliyor. Ayrıca Xerox’un DuraDocument kağıtlarına ve 92 x 148 mm. ile 216 x 356 mm. arasında yer alan kağıt ebatlarına baskı yapabiliyor. Ayrıca 128 MB’lık yüksek belleği ve 300 Mhz hızında işlemcisi ile hızlı baskı alınmasını sağlıyor.

İlk sayfa siyah-beyaz çıktıyı 13 saniyede veren Xerox Phaser 6120, standart olarak Adobe PostScript 3 ve PCL 5-6 baskı dillerini destekliyor. Phaser 6120’nin 200 sayfa olan kağıt koyma kapasitesi istenirse toplam 700 sayfaya çıkarılabiliyor. Xerox Phaser 6120, satış teklifleri, broşür, rapor, sunum gibi farklı doküman tiplerini basmak isteyen ev kullanıcıları ve küçük ölçekli işletmeler için ideal bir ürün.

Hem PC hem de Macintosh ortamında çalışabilen USB 2.0 ve Ethernet bağlantısını destekleyen Xerox Phaser 6120, Xerox’un Ofis Baskı Sistemleri Grubu distribütörleri Albim, Arena, Datagate, Multimedya aracılığı ile 2 yıl Xerox garantisi ile 299 Dolar + KDV fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

Okuyucu Yorumları