Xiaomi Mi Play Bir Kez Daha Sızdı

Xiaomi Mi Play bu kez de fiyat ve diğer özellikleriyle sızdı.

Xiaomi Mi Play sızdı

Xiaomi'nin gelecek akıllı telefonu Mi Play hakkında daha önce de sızıntılar olmuştu. Yeni gelen bilgilerle birlikte ise daha fazla ayrıntı netleşmiş durumda. Yakında piyasaya sürülmesi beklenen Mi Play, satın alanlara ücretsiz 10 GB'lık aylık veri kotasıyla birlikte gelecek. Elbette bu uygulama ülkemiz için geçerli değil. Şimdi Xiaomi Mi Play hakkında sızan diğer bilgilere bir bakalım.

Xiaomi Mi Play Bir Kez Daha Sızdı

Xiaomi Mi Play, Çin'de 1699 Yen fiyatla satışa çıkacak. Bunun kabaca karşılığı ise 246 Dolar. 5.84 inç boyutunda bir ekrana sahip olacağı bilinen Mi Play'in bu ekranı 432 PPI seviyesinde. 3000 mAh kapasitesinde bir batarya taşıyacak olan telefon, 8 çekirdekli ve 2.3 GHz frekanslı MediaTek Helio işlemciden güç alıyor. Telefonun 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri olacak ve 6 GB kapasitesinde RAM ile gelecek.

Xiaomi Mi Play Bir Kez Daha Sızdı

Xiaomi Mi Play, Wi-Fi, Bluetooth ve 4G VoLTE desteği bulunduruyor. Ayrıca ön yüzünde yüz tanıma özelliği sunulurken, ayrıca bir parmak izi okuyucu da telefonda yer alıyor. Bu arada Xiaomi Mi Play'de de "damla" şeklinde bir çentik yer alacak. Yapay zeka ile güçlendirildiği düşünülen 12 MP ana kamera ve 5 MP ikincil lens ile gelecek olan telefonun, sızan kutusu da pek çok detayı gösterir nitelikte. Artık her şey hazır gibi, Xiaomi'nin Mi Play'i tanıtmasını bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları