Xiaomi, yeni Redmi Note 3'ü tanıttı!

Çinli devin Samsung Galaxy Note 5'e rakip olacak telefonu sonunda ortaya çıktı!

Beklenen cep tanıtıldı!

Xiaomi, yeni telefonu Redmi Note 3'ü tanıttı. Tamamen metalik bir tasarıma sahip olan yeni Redmi Note 3, parmak izi sensörünü de üzerinde bulundurmasıyla bir anlamda fark yaratıyor. Çünkü Çin'li üreticilerden gelen bu parmak izi sensörü, 0.3 saniyelik tanıma hızıyla bir ilke imza atıyor.

Redmi Note 3, 8.5 mm kalınlığında ve 164 gram ağırlığında. Geniş yapısından ötürü bu boyutta olması normal karşılanacak olan Redmi Note 3, üzerinde 5.5 inç boyutunda Full HD ekran taşıyor. Tamamen metalik yapıda tasarlanan telefon, çekici görünüyor.

Altyapısında MediaTek Helio X10 işlemci bulunduran Redmi Note 3, 13 MP arka kameranın ve 5 MP ön kameranın da sahibi. Telefonda ayrıca Wi-Fi ac, LTE bağlantılarıyla beraber hızlı şarj özelliği de geliyor. Bu noktada telefonun bataryasının da tam 4000 mAh'lik olduğunu da belirtelim.

2 GB RAM, 16 GB dahili hafızalı modeliyle 140 dolardan satışa sunulacak olan Redmi Note 3, ayrıca 3 GB RAM, 32 GB hafızalı modeliyle de 172 dolardan alıcı bulacak. Telefonun renk seçenekleri arasında altın, gümüş ve koyu gri renkleri bulunuyor.

Okuyucu Yorumları