Xiaomi'nin Katlanabilir Telefonu Videoda Göründü!

Xiaomi'nin katlanabilir akıllı telefonu Mi Fold, nasıl katlanıyor ve nasıl görünüyor? İşte ortaya çıkan Xiaomi Mi Fold videosu!

Xiaomi Mi Fold ortaya çıktı

Katlanabilir akıllı telefonlara ilk örnek her ne kadar FlexPai olsa da, daha kullanıcı dostu olan modeller Huawei Mate X ve Samsung Galaxy Fold gibi görünüyor. Bu modeller henüz satışta değil, ancak yakında bulunabilecek. Bildiğiniz gibi her iki modeli de Mobil Dünya Kongresi'nde değerlendirmiştik.

Elbette bu pazar önümüzdeki dönemde yeni modellerle çeşitlenecek. Katlanabilir akıllı telefonlara yeni model kazandıracak markalardan bir diğeri ise kuşkusuz Çin teknoloji devi Xiaomi olacak.

Bir süredir Xiaomi'nin katlanabilir akıllı telefonuna ilişkin bilgiler geliyor, fotoğraflar ortaya çıkıyor ancak telefonu canlı kanlı şekilde göremiyorduk. Zira telefonun yakın zamanda tanıtılması beklenmiyor. Ortaya daha önce birkaç konsept video çıkmıştı, ancak gelen yeni video, Xiaomi'nin resmi Weibo sosyal medya hesabı tarafından paylaşılmıi. Bu nedenle Xiaomi'nin Mi Fold adını verdiği katlanabilir akıllı telefonuna ışık tutuyor.

Xiaomi Mi Fold hemen yukarıdaki videoda kendini gösteriyor. Arayüz kullanımına ve katlanabilirliğine dikkat çekilen video, yalnızca 10 saniye sürüyor. Çift menteşeli yapıya sahip olan Xiaomi Mi Fold, arkadan içeriye doğru katlanan iki kapakla beraber ekranını daraltabiliyor. Ancak bundan daha fazlasını görmek için yine beklememiz gerekiyor.

Okuyucu Yorumları