Xiaomi'nin yeni dizüstü bilgisayarı sızdı

Xiaomi'nin MacBook Air benzeri olacağı söylenen yeni dizüstü bilgisayarı sızdı!

Xiaomi'nin yeni laptop'ı sızdı

Her geçen gün varlığını biraz daha hissettiren Xiaomi, akıllı telefon pazarından sonra dizüstü bilgisayar pazarına da yakın bir zamanda girmiş ve ilk modelini de hemen satışa sunmuştu. Çin'in dev üreticisinin yeni modeli de çok yakında karşımıza çıkacak. Ürüne ilişkin sızıntılar gündeme gelmeye başladı bile.

Ürüne ilişkin ortaya birtakım görüntüler çıkmakla beraber teknik özelliklere ilişkin bilgiler de geldi. Buna göre Xiaomi'nin yeni dizüstü bilgisayarının MacBook Air'e bir hayli benzeyeceği ve Thunderbolt arabiriminin yerine USB C portunun olacağı söyleniyor.

Öte yandan teknik kadroya ilişkin gelen sızıntılara göre işlemci hanesinde Intel'in Skylake platformunu bulunduracak olan Xiaomi, çift çekirdekli ve 2.50 GHz ila 3.10 GHz frekanslarında oynayan Intel Core 6500U işlemcinin sahibi olacak. Ayrıca 8 GB RAM'le güçlenecek olan dizüstü bilgisayar Windows 10 işletim sistemiyle gelecek. 11 inç ve 13 inç model seçenekleriyle kullanıcılara sunulacağı sızıntıları olan yeni Xiaomi, elbette henüz netlik kazanmış değil. Xiaomi'nin bu yeni dizüstü bilgisayarını 27 Temmuz'da tanıtması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları