Xoom 2 tabletler, TTNet avantajıyla satışta!

Motorola XOOM 2 tabletler, TTNet'in avantajlarıyla Türkiye'de satışa sunuldu. İşte detaylar...

Motorola Xoom 2 satışta!

TTNET, Motorola XOOM 2 tabletlerini orijinal kılıfının yanı sıra, sınırsız WiFi ve 3 ay bedava Tivibu Cep aboneliği ile birlikte Türkiye'de teknoloji meraklılarıyla buluşturuyor.

Bilgisayardan daha hafif, cep telefonundan daha rahat kullanıma sahip olan Motorola XOOM 2 tabletler; ekran ölçüsü ve hız avantajıyla internette gezinme, video izleme, oyun oynama gibi aktiviteleri kolaylıkla yapma imkanı sağlıyor ve TTNET WiFi ile 7000+ noktada kullanılabiliyor. TTNET Motorola XOOM 2 tabletleri; 16 GB'lık, 10.1" ve 8.2" ekran boyutlu versiyonları ve WiFi modeli olmak üzere üç ayrı seçenek sunuyor. 3G'li modellerde 1 GB veya 4 GB mobil internet paketi seçeneği de mevcut.

Android 3.2 işletim sistemi tabanlı ve Android 4.0'a otomatik yükseltme özelliği bulunan Motorola XOOM 2, 1.2 GHz çift-çekirdekli işlemci, çizilmelere karşı koruyucu Corning Gorilla Glass cam ve her yerde rahatça kullanabilmek için sıvı dökülmelerine karşı koruyucu SPLASH GUARD gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Ayrıca XOOM 2'de müzik, fotoğraf, video ve belgelerin herhangi başka bir uygulama veya kabloya gerek duymadan PC, Mac veya tabletler üzerinden izlenip kullanılabilmesine olanak tanıyan yeni MotoCast uygulaması yer alıyor.

Motorola XOOM 2: Daha hafif, daha parlak

Renk geliştirme özelliği sayesinde öncekinden daha parlak ve şık görüntü sağlayan tabletin ekranı, tutmayı kolaylaştıran özel tasarımlı kenarları sayesinde hem göze hem de ellerle daha da uyumlu hale getirilmiş durumda. Motorola XOOM 2 ayrıca Sanal Özel Ağ (VPN) gibi iş uygulamalarını içeren Business Ready özelliği ve veri şifreleme desteğini barındırıyor.

Motorola XOOM 2'nin önemli uygulamalarla birleşerek çalışan MOTOPRINT özelliği sayesinde tabletten yazıcıya kablosuz olarak çıktı göndermek de mümkün. Daha hafif olan ürünü taşımak daha da kolaylaşırken, sıvı dökülmesine karşı koruyucu kaplaması sayesinde havuz kenarında, arabada veya yağmurda her türlü kazaya karşı daha dayanıklı hale geliyor. Tabletin 10 saati aşkın video izlemeye imkan tanıyan pili, kullanıcısıyla birlikte her yere gidebileceği anlamına geliyor.

Motorola XOOM 2 paket tablosu

Motorola XOOM 2 paket tablosu

39 TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla; 24 ya da 36 ay taksitle veya kredi kartına 12 taksit ile satışa sunulan Motorola XOOM 2 tabletler, tüm TTNET satış noktalarından teknoloji tutkunlarına ulaşıyor.


Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları