Xperia Care ile her şey kontrol altında

Sony, Xperia kullanıcılarına sunduğu teknik destek hizmetini "Xperia Care" ile hayata geçirdi!

Teknik desteğini geliştirdi!

Sony Mobile Communications tarafından geliştirilen ve yeni nesil akıllı cep telefonu anlayışını temsil eden Sony Xperia, sunduğu geniş kapsamlı satış sonrası destek hizmetini "Xperia Care" ile hayata geçirdi. Yazılım güncellemelerinden teknik arızaların tamir edilmesine varan geniş bir yelpazede hizmet sunan "Xperia Care" satış sonrası servis noktaları ile İstanbul, Ankara ve İzmir'de kullanıcılarına destek oluyor. Ayrıca telefonların yazılımları ve güncellemeleri gibi konularda ön destek almak isteyen kullanıcılar Sony Repair Center'larda sorularına yanıt bulabiliyor.

Yeni yazılım indirmek veya telefonları ile ilgili yeni özellikler hakkında en hızlı ve kısa yoldan bilgi almak isteyen kullanıcılar, www.sonymobile.com.tr/support adresinden Xperia Care ile online ortamdaki yetkililerden destek alabiliyor. Ayrıca YouTube üzerinden Sony Xperia Support hesabı (www.youtube.com/sonyxperiasupport) ile cihazlar, yazılım ve aksesuarlar ile ilgili detaylı çözüm yollarına erişebiliyor. Sony Mobile kullanıcıları, ürünleriyle ilgili soruları ya da herhangi bir teknik probleme ilişkin detaylı yardımı 0212 473 77 77 numaralı Xperia Çağrı Merkezi'nden de alabiliyor.

Sony'nin tüm efsanelerini bir araya getiren Xperia Z'nin içinde yer alan "destek uygulaması" da kullanıcılara; telefonları, yazılım güncellemeleri ve diğer ön bilgiler hakkında yönlendirici rol oynuyor.

Okuyucu Yorumları