Xperia ceplere önemli ödül!

Sony'nin bu cepleri, sunduğu özellikler sayesinde iF ödülüne layık görüldü! İşte detaylar...

Xperia ceplere ödül!

Xperia active, Xperia ray ve Xperia mini pro akıllı telefonlar, kullanıcı deneyimini zenginleştiren estetik ve modern tasarımlarıyla 2012 iF ürün tasarım ödüllerini topladı. Xperia akıllı telefonlar tasarım kalitesi, işçilik, malzeme seçimi, çevreye zarar vermeyen materyaller, dayanıklı ve pratik ürünler kategorilerinde 3 ayrı 2012 iF ürün tasarım ödülüne layık görüldü. 2012'ye geçen yıl olduğu gibi ödüllü bir başlangıç yapan Xperia serisi toza, suya, kire ve darbelere dayanıklı olması için özel tasarlanan Xperia active ile en büyük başarıyı yakalayarak 2012 iF gold ödülünü kazandı. 2012 iF ödül töreni 9 Şubat 2012'de Münih'te düzenlendi.

Xperia active'e gold ödül

Çizilmeye dayanıklı özel teknoloji ürünü dokunmatik ekranı ile Xperia active ıslak parmaklarla bile rahatça kullanılabiliyor ve parlak gün ışığında net bir ekran görüntüsünü sağlıyor. Xperia active bu özellikleri ile telekomünikasyon sektöründe en iyi tasarımlara verilen 2012 iF ürün tasarımı gold ödülünü kazandı.

Ödüllü Xperia'lar arasında Xperia ray, pantolon cebine sığan ince ve akıcı tasarımıyla ergonomide öne çıkıyor.

1954'ten beri dünyanın en iyi tasarımlarını ödüllendiren iF (iF International Forum Design) organizasyonları yaklaşık altmış yıldır tasarım kategorisinde uluslararası bir otorite olarak tanınıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları