Xperia Tablet Z mutfağa girdi

Sony, belki de bugüne dek gördüğümüz en yaratıcı tabletini tanıttı: Xperia Tablet Z Mutfak Sürümü!

Mutfağınız için Xperia Tablet

Tabletlerin en sık kullanıldığı alanlardan birinin de mutfaklar olduğunu biliyor muydunuz? Özellikle yemek hazırlığı sırasında, pratik şekilde yemek tarifi okumak için ideal olan tabletler teknoloji şirketlerine de ilham kaynağı oldu.

Sony, yeni piyasaya çıkardığı Xperia Tablet Z'nin mutfakta yemek yapmayı seven hanımlara özel "Kitchen Edition"ınını da piyasaya sürdü.

Bir metre derinliğe kadar suya dayanıklı olarak üretilen tablet, 32 GB hafızayla geliyor ve içinde çok çeşitli yemek/tarif uygulamaları, mutfak için özel hazırlanmış yardımcı uygulamalar yer alıyor.

Tabletin yanında ayrıca tezgah üzerinde ayakta durmasını sağlayacak bir dayanak ve yemeklerin derecesini ölçmeyi sağlayan dijital bir derece bulunuyor. Böylece tabletteki uygulamaların, yemeğin durumu hakkında bilgi sahibi olması ve gerekli uyarıları vermesi sağlanıyor.

Cihazın suya düşmesi halinde hasar görmemesi için tüm bağlantı noktalarını kapayan özel tıkaçlar da bulunuyor. Mutfak tezgahı üzerinde yemek tariflerini okurken, cihazın lavaboda suyun içinde bekleyen sebzelerin arasına düşme ihtimaline karşı bu tıkaçların cihazın üzerinde durması tavsiye ediliyor.

Cihaz yurtdışında 649 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları