Xperia Z, CES 2013'te ödülleri topladı

Sony'nin "süper telefon" olarak adlandırdığı Xperia Z, büyük fuardan bu ödüllerle dönüyor...

Xperia Z'ye ödül

Sony tarafından tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de Mart ayında satışa sunulacak olan, suya ve toza dayanıklı Full HD telefon Xperia Z; dünyanın önde gelen teknoloji yayın ve portalları tarafından fuarın en iyi ürünü seçildi.

Xperia Z'ye TechnoBuffalo'dan "En Parlak Ürün" ödülü

Dünyanın önde gelen teknoloji sitelerinden TechnoBuffalo, Sony Xperia Z'yi fuarda tanıtılan diğer tüm mobil cihazlar, bilgisayar, televizyon ve tüm ürünler arasından CES'in en parlak ürünü ilan etti.

"En İyi Cep Telefonu" Ödülleri Xperia Z'ye!

Xperia Z; Tech Radar, Laptop Magazine, Gotta Be Mobile, PC Pro ve Mobile Geeks olmak üzere beş internet sitesi tarafından da "en iyi cep telefonu" ödülüne layık görüldü. IGN ve The Verge dergileri de CES'in "en iyi cep telefonu" ödülü için tercihlerini Xperia Z'den yana kullandı.

Popular Mechanics editörünün seçimi

Önde gelen teknoloji dergilerinden Popular Mechanics Xperia Z'ye "editörün tercihi" ödülünü verirken, Stuff.TV de Hot Stuff Ödül listesinde birinci sıraya yerleştirdi.

Ubergizmo ve Computer Active sitelerinde CES'in En İyileri listesinde yer bulan süper telefon Xperia Z, Cnet'in CES'in en iyileri ödülüne layık on ürün arasındaki tek mobil cihaz olarak yerini aldı.

Xperia Z'ye ödül kazandıran temel özellikleri:

- Mobile BRAVIA Engine 2'ye sahip 5" 1080 x 1920p Full HD Reality Display ekran

- Net fotoğraf ve videoları zorlanmadan bütün şartlarda yakalayabilen Exmor RS, HDR video, Superior Auto ve Noise Reduction'a sahip 13MP hızlı çekim özellikli kamera

- Dayanıklı cam ekran; toz tutmaz ve su geçirmez gövde (IP55 & IP57)

- 2GB RAM'a sahip 1.5 GHz asenkron dört-çekirdekli Snapdragon S4 işlemci

- Pilin STAMINA modu ile 4 kat arttırılmış pil ömrü.

Okuyucu Yorumları