Xperia Z1 ve fazlasına Android 4.4.4!

Sony, bazı Xperia Z'lerine Android 4.4.4'ü sunmaya başladı. İşte şanslı Xperia'lar...

Xperia'lara 4.4.4 müjdesi!

Sony, Android 4.4.4 güncellemesini Z serisindeki belirli ceplere sunmaya başladı. Güncelleme, bazı güvenlik geliştirmelerinin yanında sistemde birtakım optimizasyonlar yapıyor.

Böylece Sony, sadece iki hafta önce çıkan Android 4.4.4'ü hızla cihazlarına sunan ilk üreticilerden oldu. Xperia Blog'a göre güncellemedeki firmware, 14.4.A.0.108 sürüm numarasına sahip ve Android sürümünü 4.4.4'e yükseltiyor. Güncellemeyi yükleyebilen telefonlar ise Xperia Z1, Xperia Z1 Compact ve Xperia Z Ultra.

Güncellemede çeşitli güvenlik geliştirmelerinin yanında, OpenSSL açığıyla ilgili önemli bir onarım bulunuyor. Optimize edilen sistem işlevleri arasında kamera, Sony'nin müzik akış uygulaması, Google Voice, kişiler uygulaması ve Google+ bulunuyor.

Güncelleme, Wi-Fi üzerinden, telefonunuzu PC'nize bağlamanıza gerek kalmadan yüklenebiliyor. Güncellemeyi kendiniz başlatmak için Ayarlar > Telefon hakkında > Sistem güncellemeleri yolunu izlemek yeterli oluyor. Güncelleme, kademeli olarak dağıtıldığından cebinize ulaşması, birkaç gün sürebilir.

Okuyucu Yorumları