Xperia Z3'ten erken sızıntı!

Sony, Xperia Z1 ve Xperia Z2'nin ardından yine hız kesmiyor. İşte Xperia Z3'ten gelen erken sızıntı!

Xperia Z3'ten erken sızıntı!

Sony, amiral filosunu çok hızlı bir şekilde güncelliyor. Daha Xperia Z2 ülkemizde satışa çıktı çıkıyor derken Xperia Z3'ün ilk sızıntısı internete düştü bile. Bir Çin teknoloji sitesi üzerinde ortaya çıkan ve Xperia Z3'ün çerçevesi olduğu iddia edilen görselin yanı sıra yeni amiralin teknik özellikleri hakkında söylentiler de belirdi.

Bir Çin teknoloji sitesinde IT168 kod adıyla ortaya çıkan Xperia Z3, görünüşe göre yine Sony'nin metalik kasa fırtınasının bir ürünü olacak. Samsung ve HTC, amirallerinin plastik versiyonlarını yapmaya hazırlanırken, Sony'nin metalik kasada iddialı olması bir yana diğer yandan bu kasayı daha fazla güçlendirme çalışması, kaliteden ödün vermeyeceği anlamını taşıyor gibi.

Sızan görsellerin yanında Xperia Z3'ün PVD kaplamaya sahip olacağı söyleniyor. Paslanmaz çelik görünümlü olan PVD ile korozyona daha dayanıklı olup yüksek darbe dayanıklılığı gösterecek olan amiral, diğer yandan elbette çizilmelere karşı da dirençli olacak.

Xperia Z3'ün henüz söylentiler aşamasında olan teknik özellikleri ise bir hayli güçlü. Ekran yine Xperia Z2'deki gibi, fakat teknik kadro güçlenecek gibi. Söylentilere göre 1080p çözünürlük sunacak olan ekranın altında 2.7 GHz hızında atan Snapdragon 805 işlemci ve 3 GB RAM olacak. Ayrıca cep Adreno 420 grafik işlemcisiyle de 500 MHz hızında çalışacak.

Okuyucu Yorumları