Yakıt almanın en "teknolojik" yöntemi!

CHIP Online olarak Hayatımızı kolaylaştıran teknolojileri bizzat denedik! Maximum Mobil öde-geç uygulamasını mercek altına aldık.

Ödedik – geçtik – test ettik...

Akıllı telefonlarımızdaki uygulamalar her geçen gün günlük ihtiyaçlarımızı daha kolay ve hızlı karşılamamızı sağlıyor. İş Bankası'nın 2. mobil uygulaması olan Maximum Mobil ise tam da bu noktada hayatımızı kolaylaştırıyor. Maximum Mobil kullanıcıları Öde-Geç anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yakıt alışverişlerini araçlarından inmeden yapabiliyor. Alışveriş deneyimini bir üste taşıyan bu özellik ile yakıt alışverişleri kolaylaşıyor, zamanımız bize kalıyor.

Hayatımızı kolaylaştıran bu çözümü sizler için mercek altına aldık ve Maximum Mobil Öde Geç uygulamasını test ettik.

Test videomuzu izleyin, mobil ödemenin sunduğu rahatlığı kendiniz görün...

CHIP diyor ki...

CHIP diyor ki...

Videomuzun başında da belirttiğimiz gibi, artık teknoloji hayatımızın her alanında, her ihtiyaca hızlı bir çözüm sunarak kullanıcılarına zaman kazandırmaya devam ediyor. Petrol Ofisi istasyonundaki yakıt alışverişinizi Maximum Mobil ile hızlı ve kolay şekilde halledebiliyorsunuz. Ayrıca İş Bankası müşteri numaranıza bağlı Petrol Ofisi MaxiPuan'larınızı da yakıt alışverişinizde kullanabiliyorsunuz.

Testimizde süreci ayrıntıları ile gördünüz. CHIP Online olarak test ettik, onayladık. Gönül rahatlığıyla akaryakıt alışverişlerinizi Maximum Mobil Öde-Geç ile çok daha hızlı gerçekleştirebilir, arabadan inmeden işleminizi tamamlayabilirsiniz.