YAKSU’dan 4 portlu ADSL Modem: S400

YAKSU, ADSL modellerinde yüksek performans ve zengin ürün özelliklerini karşılamak için tamamen entegre bir teknoloji olan Texas Instruments yonga seti çözümünü kullanıyor.

YAKSU’dan 4 portlu  ADSL Modem: S400

YAKSU S400 4 portlu modem, ADSL 2/2+ desteği sayesinde yüksek hızlı geniş bant bağlantı sağlarken, 4 bilgisayara kadar kablolu ağ kurma özelliğine ek olarak, eklenen switch desteğiyle kullanıcılarına 253 bilgisayara kadar kablolu ağ kurabilme olanağı sunuyor.

UPnP (Tak ve Çalıştır) desteği sayesinde YAKSU S400 ile uzaktan erişim ya da VPN (sanal ve özel ağlar) gibi bazı özel uygulamaları çalıştırmak için uygun portlar otomatik olarak açılıyor.

ADSL bağlantı, kullanıcılarına 24 saat kesintisiz internet bağlantısı kolaylığı sağlarken aynı zamanda kullanılan telefon hattının da meşgul olmaması büyük bir avantaj sağlıyor. Ancak bunun için ADSL modemle birlikte bir splitter’a ihtiyaç duyuluyor. YAKSU S400 ADSL Modem’le birlikte ise kutu içerisinde splitter hediye edildiğinden dolayı kullanıcılar ayrıca bir splitter almaya gerek duymuyor.

YAKSU S400 4 portlu modem’in çoklu port desteği güvenlik duvarını sağlarken diğer yandan ağ üzerinde istenen uygulamaların gerçekleşmesine olanak sağlıyor. Güvenlik donanımında ise IP Filtresi, temel güvenlik Firewall ve Portforwarding özellikleri ile ağdaki tüm bilgisayarlar için güvenlik önlemi sağlıyor. Böylece dışarıdan istenmeyen kişilerin ağa girmesi önlenirken ağdaki tüm bilgisayarlar için de güvenlik duvarı oluşturuluyor.

7 gün 24 saat hizmet veren teknik destek hattı, güncellenebilir flash memory, ADSL router, 4 ethernet portlu switch, bridge switch, firewall gibi özellikleri bünyesinde barındıran S400, kullanıcılara ideal çözümler sunuyor.

Okuyucu Yorumları