Yandex'den Fenerbahçelilere özel hizmet

Giderek büyüyen arama motoru Yandex, bize özel verdiği hizmetlere bakın şimdi hangi hizmeti kattı!

Yandex bunu da yaptı

Fenerbahçe Spor Kulübü, Yandex ile önemli bir işbirliğine imza attı. Söz konusu işbirliği, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz, Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Yandex Türkiye CEO'su Bogdan Wisniewski eşliğinde, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilen imza töreninde duyuruldu .Fenerbahçe'nin milyonlarca taraftarı, bundan böyle merak ettikleri tüm soruların cevaplarını kendileri için özel olarak hazırlanan www.fbyandex.com.tr web sitesi üzerinden, ya da kulübün resmi sitesi www.fenerbahce.org üzerinde yer alan özel arama çubuğunu kullanarak bulabilecekler.

Fenerbahçelilere özel olarak tasarlanmış sitede, taraftarlar, takımları ile ilgili en güncel haberlere, ekonomi, trafik ve hava durumu gibi anlık bilgilere, Süper Lig puan durumuna ve maç programına tek bir sayfadan ulaşılabiliyor. Sitede ayrıca kulübün diğer web sitelerine bağlantılar da bulunuyor.

Fenerbahçe taraftarları çok yakında Yandex teknolojileri ile hazırlanan "fbyandex.com.tr" uzantılı e-posta adreslerini kullanmaya başlayabilecek...

Fenerbahçeliler, Yandex'in teknolojik altyapısıyla hazırlanan fbyandex.com.tr uzantılı e-posta hesaplarını alarak çok yakında kullanmaya başlayabilecek; bu sayede sınırsız kapasiteli e-posta kutularına sahip olacak ve 3GB'ye kadar boyutta dosya iletileri gönderebilecekler.

Fenerbahçelilere özel web tarayıcısı!

Fenerbahçelilere özel web tarayıcısı!

Türkiye'de bir ilk: Yandex'in Fenerbahçelilere özel tasarladığı internet tarayıcısı, taraftarın internete açılan kapısı olacak

İmza töreninde ayrıca belirtildiği üzere, Yandex'in çok yakında Türkiye'deki kullanıcılarının kullanımına sunacağı internet tarayıcısının Fenerbahçe temalı bir sürümü de, takımın taraftarlarına özel olarak hazırlanıyor. Bu açıdan Türkiye'de bir ilk teşkil edecek olan söz konusu tarayıcı, Fenerbahçelilerin internete açılan kapısı olacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, söz konusu işbirliğiyle ilgili olarak şöyle konuştu: "Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Yandex arasında stratejik işbirliği anlaşması imzalayarak, hızla gelişen dijital dünyada yeni bir adım daha atmış oluyoruz. Öncelikle Yandex Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ali Bey'e ve bu anlaşmada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kulübümüzün öncülük ve yenilikler konusundaki farkı göz önüne alındığında, Fenerbahçe ve Yandex isimlerinin bugün bir araya gelmesiyle birlikte, biz Fenerbahçelileri bir takım yeniliklerin beklediğini bildirmek isterim. Fenerbahçe'nin teknolojik-dijital çalışmaları bir yandan sürüyor, en kısa sürede yeni tanıtımlarla karşınızda olmayı diliyoruz. Fenerbahçe Yandex işbirliğinin iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum."

Tören sırasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sembolik olarak fbyandex.com.tr e-posta adresini takdim eden Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ise, "Yerel değerlere önem veren bir internet şirketi olarak, ülkemizin en önemli ve en köklü kurumlarından biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü ile bir araya gelip böyle bir projeye imza atıyor olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Fenerbahçelilerin, internete açılan pencereleri olacak olan fbyandex.com.tr portalini ve Türkiye'de bir ilk olarak kendilerine özel hazırladığımız Fenerbahçe temalı tarayıcıyı beğeneceklerine inanıyorum. Tüm Fenerbahçe camiası ve Yandex için hayırlı olsun" dedi.

Gerçekleştirilen anlaşma gereği, Fenerbahçe taraftarları ücretsiz olarak yararlandıkları, fbyandex.com.tr arama motoru ve e-posta hizmetlerini kullanarak kulüplerine maddi katkıda bulunacaklar.

Okuyucu Yorumları