Yandex.Elements'e yeni özellikler!

Yandex'in kullanışlı tarayıcı eklentisi Yandex.Elements, bu işlevlerle yenilendi!

Yandex.Elements yenilendi!

Yandex'in hava durumu, görsel favoriler, e-posta, trafik ve çeviri gibi çeşitli servislerine kolay erişim sağlayan, kompakt ve kullanışlı tarayıcı eklentisi Yandex.Elements'e Facebook ve Gmail bildirimleri özelliği eklendi.

Tarayıcının arayüzüne eklenen Facebook ikonu sayesinde, kullanıcılar tek tıkla Facebook araç çubuğunu açarak Facebook'un birçok servisine kolaylıkla erişebilecek. Kullanıcılar ayrıca, Facebook üzerinden alınan her yeni mesaj veya bildirim hakkında görsel olarak da haberdar edilecekler.

Firefox kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak bir diğer kullanışlı özellik de, Yandex.Elements sayesinde Gmail bildirimlerine ve e-posta yazma, okuma gibi fonksiyonlarına da tarayıcılarının arayüzünden ulaşabilecek olmaları. Chrome kullanıcıları için Gmail bildirimleri özelliği Yandex.Elements'in yeni sürümünde henüz bulunmuyor.

Arama ve adres çubuğu tek satırda, en sık ziyaret ettiğiniz siteler görsel favorilerde

Adres ve arama çubuklarını tek bir satırda birleştiren ve tarayıcıya yararlı ek servisler ile Yandex.Browser'ın en sevilen özelliklerinden biri olan görsel favoriler özelliğini ekleyen Yandex.Elements, kullanıcının hem aradığı web adreslerini, hem de arama sorgularını aynı satıra girmesine ve aramayı yapacak olan kaynağı seçmesine olanak sağlıyor. Örneğin, istenen sorguyu arama/adres çubuğuna girdikten sonra beliren Vikipedi seçeneğine tıklanarak, doğrudan Vikipedi'deki ilgili sayfaya ulaşılabiliyor.
E-posta hesaplarınıza hızlı erişim, tek tıkla güncel hava ve trafik durumu

Firefox için hem Windows, hem de Mac OS X sürümleri bulunan Yandex.Elements'in Chrome için an itibarıyla sadece Windows sürümü bulunuyor. Ayrıca Internet Explorer için de bir sürümü bulunan Elements hakkında ayrıntılı bilgiye element.yandex.com.tr adresinden ulaşabilir ve eklentiyi bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları