Yandex Sahne'yle Metallica heyecanı!

Yandex Sahne, Metallica hayranlarına konser bileti kazanma ve onlarla tanışma şansı sunuyor!

Metallica konser bileti şansı

Kullanıcıların değişen ihtiyaçlarına yönelik yenilikler ve özellikler ile kendini sürekli güncelleyen Yandex, bu yaza damgasını vuracak olan "Metallica By Request" konseri için bilet kazanma fırsatı sunuyor. Yandex Sahne kapsamında düzenlenen Metallica Yarışması ile Metallica hayranlarına bilet kazanma fırsatı sunan Yandex, bizzat Metallica ile tanışma fırsatını da ayağınıza getiriyor.

Metal müzik dendiğinde akla gelen ilk gruplar arasında başı çeken Metallica, 13 Temmuz Pazar günü İTU Stadyumu'nda sahnede olacak. Henüz bilet alamayan Metallica hayranlarına, sorulan sorulara doğru cevapları vererek bilet kazanma ve Metallica ile tanışma fırsatı sunan Yandex Sahne'nin düzenlediği yarışmaya, www.yandexsahne.com adresinden katılmak mümkün.

Yarışmaya katılmak çok kolay. Tek yapmanız gereken Yandex Sahne'nin internet sitesini ziyaret etmek ve Facebook hesabınızla bağlandıktan sonra "Hemen başla" butonuna tıklamak. Ardından soruları karşınıza çıkaran Yandex Sahne, 5 soruyu doğru cevapladığınız takdirde Metallica konseri bileti kazanma şansı veriyor. Eğer ek 5 soru daha yanıtlarsanız bu defa ödül daha büyük: Konserin ardından kulisi ziyaret edebilir ve Metallica ile tanışma şansı yakalayabilirsiniz!

Metallica konserine bilet kazanma ve onlarla tanışma fırsatı için: www.yandexsahne.com

Okuyucu Yorumları