Yandex'ten Ramazan ayına özel hizmet

Yandex, 11 ayın sultanı ramazan boyunca da kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek.

İftara ne kadar kaldı?

Yandex, 11 ayın sultanı Ramazan boyunca da kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek çözümler sunmaya devam ediyor. Geçmiş yılların ramazan aylarında yapılan aramaları ve kullanıcıların bu dönemdeki ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Yandex, ramazan boyunca sunacağı hizmetler ve bilgilerle kullanıcıları memnun edecek.

İftara ne kadar kaldı?

İnternet kullanıcılarının ramazan ayında iftar ve sahur vakitleri, namaz saatleri, sureler, dualar ve oruçla ilgili bilgileri aramasından yola çıkan Yandex, tüm bu bilgileri hızlı ve kaliteli şekilde, ramazana özel olarak zenginleştirdiği arama sonuç sayfasında sunuyor. Elbette Ramazan ayı denildiğinde akla gelen bir diğer konu olan iftar sofraları da Yandex ile zengin hale geliyor. Birbirinden leziz yemek tarifleri, arama sonuç sayfalarında özel bir tasarım ile görsellerle beraber sunuluyor.

Ramazana özel, animasyonlu tema

Yandex ana sayfası da ramazan boyunca özel bir temaya bürünüyor. Ramazan ayında bir köyü temsil eden temadaki resimde yer alan güneşin konumu, günün saatine ve kullanıcının yaşadığı şehre göre değişirken, iftar saati geldiğinde de görselde yer alan caminin mahyaları yanıyor.

Okuyucu Yorumları