Yandex'ten ücretsiz hizmet: Metrica for Apps

Yandex, mobil uygulama geliştiricilerine özel ücretsiz, güçlü bir hizmet ortaya çıkardı!

Yandex'ten ücretsiz hizmet!

Yandex, ücretsiz internet ölçümleme servisi Yandex.Metrica'nın mobil uygulama geliştiricilerine özel sürümü olan Metrica for Apps'i kullanıma sundu.

iOS, Android ve Windows Phone uygulamalarıyla uyumlu ve son derece kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan Metrica for Apps sayesinde, kişiselleştirilmiş, detaylı ve kapsamlı raporlara sadece birkaç tıkla ulaşılabiliyor.

Kullanıcının ülkesi, uygulamanın sürümü, kullanılan işletim sistemi ve sürümü, cihaz türü (tablet veya akıllı telefon), modeli ve üreticisi, ekran çözünürlüğü, arayüz dili, mobil servis sağlayıcısı, bağlantı tipi, kullanıcı davranışları ve kullanım zamanı gibi parametrelerin farklı kombinasyonlarda kullanımına olanak sağlayan servis, uygulamaların çökmesi gibi durumlarla ilgili istatistikleri de detaylı olarak sunabiliyor.

Sunduğu verileri dakikada bir otomatik olarak güncelleyen Metrica for Apps, bu sayede istatistikleri neredeyse gerçek zamanlı olarak takip etmeye olanak sağlıyor ve gerektiğinde günler, haftalar veya aylar öncesine ait verileri de gösterebiliyor.

An itibarıyla İngilizce ve Rusça olarak çalışan servise appmetrica.yandex.com adresinden ulaşılabilir.

Okuyucu Yorumları