Yapı Kataloğu'nun iPhone uygulaması yayında!

Türkiye'nin en kapsamlı ürün ve malzeme kaynağı Yapı Kataloğu'nun mobil uygulaması yayında! İçeride.

Yapı Kataloğu cepte!

Yapı sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1973 yılından bu yana yayımlanan, yapı sektörünün en kapsamlı ürün ve malzeme kaynağı YAPI KATALOĞU, iPhone ve iPad uygulamasıyla binlerce malzeme, ürün ve firma bilgisine istenilen yerden ulaşma olanağı sunuyor.

YAPI KATALOĞU mobil uygulamasında kullanıcıların aradıkları bilgiye ulaşmasında pek çok kolaylık sağlanıyor. Mobil katalogda yer alan ürün, malzeme ve hizmet bilgilerine, ürünü çağrıştıran anahtar kelimeler, ürün veya firma adı ile ulaşılabiliyor.

YAPI KATALOĞU'nun iPhone ve iPad uygulamaları sayesinde katalogda yer alan 1.600'ü aşkın firmanın iletişim bilgilerine, hizmetlerine, 7.000 markaya, 30.000'e yakın ürünün fotoğraflarına, uygulama detaylarına ve broşürlerine ulaşmak mümkün.

Mobil uygulamada her bir ürün tanıtım metinleri, kullanım alanları, teknik özellikleri ve uygulama detay ve fotoğraflarıyla yer alıyor. Ayrıca aranan ürüne dair detaylı bilgi almak için mobil uygulamada yer alan "Detaylı Bilgi / Teklif Talep Formu"nu doldurarak sistem üzerinden ilgili firmaya iletme olanağı da sağlıyor.

YAPI KATALOĞU iPhone ve iPad uygulaması www.yapikatalogu.com/iphone sitesinden ve iTunes Mağazası'ndan ücretsiz olarak indiriliyor. Uygulama için mobil araçlarda internet bağlantısı gerekmektedir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları