En Yaratıcı Temassız Ödeme ödülü kazandı

Vodafone Cep Cüzdan'a en yaratıcı temassız ödeme ödülü.

Cep Cüzdan'a ödül!

Daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle Türkiye'de herkese ilham vermeyi misyon edinen Vodafone Türkiye, alışverişte dijitalleşmeyi hızlandıracak Vodafone Cep Cüzdan'la bir ödül daha kazandı. Sürekli zenginleşen ve tüketicilere mobil temassız ödemelerde benzersiz bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Vodafone Cep Cüzdan, Türkiye'de ve Avrupa'da iBeacon teknolojisini temassız ödeme için kullanan ilk uygulama olarak 7. Mobile Money & Digital Payments Global Awards 2014'te "En Yaratıcı Temassız Ödeme" ödülüne layık bulundu.

Apple ve Google Play marketlerden indirilebilen Vodafone Cep Cüzdan'a Vodafone aboneleri herhangi bir kredi kartlarını tarayarak, kredi kartı numaralarını elle girmelerine gerek kalmaksızın, kolayca ekleyebiliyor. Vodafone Cep Cüzdan üzerinden, kullanıcılar daha sonra en yakınlarındaki restoranları listeleyerek, arkadaşlarının ilgili restoran hakkında değerlendirmelerine erişebiliyor, ilgili restoranda indirim varsa görüntüleyebiliyor ve seçtikleri restorana en hızlı gidebilecekleri rotayı çizdirebiliyorlar. Anlaşmalı Multinet restoranlarında kullanıcılar telefonlarının kameraları ile hızlı ve kolay bir şekilde QR kod okutarak ödemelerini tamamlayabiliyorlar.

NFC teknolojisini destekleyen telefona sahip Vodafone'lular ise Cep Nakit NFC özelliğine sahip yeni SIM kartlarını Vodafone Cep Merkezlerinden edinerek 50 TL'nin altındaki alışverişlerini temassız ödeme noktalarından şifre girmelerine gerek kalmadan sadece telefonlarını temassız POS cihazlarına yaklaştırarak saniyeler içinde tamamlayabiliyor. Böylece Vodafone'lular, banka kartlarını yanlarında taşımaya gerek duymadan alışverişlerini telefonlarıyla gerçekleştirebiliyor. 50 TL'nin üzerindeki alışverişler içinse 4 haneli Cep Nakit NFC Kart şifresi girilerek ödemeler güvence altına alınıyor.

Okuyucu Yorumları