Yarış direksiyonla güzel

Yarış tutkunları için ergonomik ve ekonomik bir direksiyon seti: Genius'tan Trio Racer F1 tanıtıldı

Yarış direksiyonla güzel

Yarış oyunu tutkunlarının vazgeçemediği bir donanım olan direksiyon ve pedal setlerine, Genius'un Trio Racer F1 oyun kontrolleri eklendi.

Trio Racer F1'i benzer ürünlerden ayıran en önemli özelliklerin başında neredeyse bütün platformlara olan uyumu geliyor. Trio Racer F1'i USB arabiriminden bilgisayarınıza takarak kullanabileceğiniz gibi Sony PlayStation 3, Nintendo Wii ve GameCube ile birlikte de kullanabiliyorsunuz.

Trio Racer F1'in üzerinde belirli işlevlere atanmış tam 11 adet düğme bulunuyor. Korna çalmak, el frenini çekmek, farları açmak, harita takibi yapmak gibi değişik fonksiyonları bu düğmeler aracılığıyla kolayca yerine getirebiliyorsunuz. Yarış oyunlarının çok hızlı oynandığı, yüksek dikkat gerektirdiği ve saniyelerin bile önemli olduğu göz önüne alınırsa bu düğmeler oldukça önem kazanıyor.

Formula 1 tarzı Hızlı vites değişimi

Formula 1 tarzı Hızlı vites değişimi
Büyük resim için tıklayın

Trio Racer F1'in arka kısmında bulunan özel olarak tasarlanmış iki kol sayesinde hızlı vites değişimi yapabiliyorsunuz. Gaz ve fren kontrolünü gerçekleştirdiğiniz pedalların ergonomik tasarıma sahip. Bu da sürüş keyfini arttırmaya yönelik önemli etkenlerden birisi.

Trio Racer F1'in her çeşit masaya kolayca monte edilmesini sağlayan kıskaçları sayesinde direksiyonunuzu sabitleyerek uzun süreli oyunlarda daha konforlu bir kullanım elde edebiliyorsunuz. Trio Racer F1'in 8-yönlü D-pad'e sahip olması da oyun kontrolü açısından oldukça önemli bir teknik özellik olarak göze çarpıyor.

Windows XP ve Windows Vista'nın yanı sıra Windows 7 ile de tam uyumlu olan Trio Racer F1, Tak ve Çalıştır özelliğine sahip olduğu için herhangi bir sürücü ya da yazılım yüklemesine ihtiyaç olmadan kullanılabiliyor.

Fiyatı ve ölçüleri

Fiyatı ve ölçüleri
Oldukça ekonomik bir direksiyon pedal seti

Trio Racer F1'in hem bilgisayarda hem de PS3, Wii ve GameCube konsollarında kullanılabiliyor. MASCOM'un dağıttığı ürün 59.9 TL'ye satılıyor.

Teknik Özellikler

Uyumlu cihazlar PC / PS3 / Wii / GameCube
İşletim Sistemleri Windows 7 / Vista / XP/ 2000
Düğme sayısı 11
D-Pad 8-yönlü D-pad
Boyutlar 26 x 22.5 x 21.7 cm
Ağırlık 902 g (Direksiyon) 420 g (Pedal)

Ayrıntılı bilgi için : www.geniusnet.com.tr adresini ziyaret ediniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları