Yarıyıl Tatilinde Dell ile Keyifli Oyun Deneyimi

Yüksek performansa sahip Alienware monitör ve aksesuarlar, yarıyıl tatilinde öğrencilerin oyun tutkusunu zirveye taşıyor.

Dell ile keyifli oyun deneyimi

Dell, yüksek performans ve farklı donanım seçenekleri sunan Alienware monitör ve aksesuarlarıyla yarıyıl tatilinde oyun tutkunlarına keyifli bir deneyim sunuyor. Yarıyıl tatilinde oyun dünyasının popüler oyunlarını tam performansla oynamak isteyen öğrenciler, beklentilerin üstünde bir deneyim sunan cihazlarla tatili doyasıya yaşıyor.

Alienware AW2518H

Oyun severlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Alienware AW2518H, oyun özelinde geliştirilmiş donanımıyla öne çıkıyor. Alienware mühendisliğinin eşsiz tasarımının bir sonucu olan 24,5 inç monitör, muhteşem gümüş ve siyah renkte krom kaplama, Alienware işareti ve aydınlatmasıyla cihazlar, tatil boyunca öğrencilerin en eğlenceli arkadaşı oluyor.

Oldukça kolay kullanıma sahip yeni menüsü, özelleştirilebilir hazır oyun modları ve çoklu monitör yapılandırmalarına yönelik kılavuz çizgiler ile oyun tutkunlarının sadece oyuna odaklanmaları mümkün hale geliyor. 1920x1080 yüksek çözünürlüğe ve ince çerçeve yapısına sahip olan cihaz, çoklu oyun deneyiminde de kusursuz süreklilik tanıyor.

AW2518H monitörlerin 240 Hz'ye varan yenileme hızı ve olağanüstü 1 ms yanıt süresi, oyun heyecanını kesintisiz yaşamak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Ayrıca cihaz, G-Sync teknolojisi sayesinde oyun tutkunlarını net ve kusursuz görüntü deneyiminin keyfinin çıkartmaya davet ediyor.

Alienware Pro Gaming Keyboard AW768

Alienware Pro Gaming Keyboard AW768

İkonik Alienware tasarımına sahip Alienware Pro Gaming klavye, AlienFX RGB arka aydınlatmasıyla son derece parlak bir renk sunumu sağlarken, dinamik ışık efektleri kullanıcıları oyun dünyalarına bir adım daha yaklaştırıyor. Tüm tuşlarda olan gölge önleme ve 15 programlanabilir tuş işlevi, rekabeti sevenlere her açıdan ayrıcalık sağlıyor.

Düşük çalıştırma ve tıklama sesi ile ses kontrolünü tamamen oyunculara bırakan klavye, sahip olduğu kısa yollar ile kullanıcıları oyunun tek hakimi haline getiriyor. Ergonomik tasarımı ile oyuncuları daha uzun süre oyun oynamaya teşvik eden klavyeler, ayarlanabilir üç ayak açısı ve isteğe bağlı manyetik olarak tutturulmuş avuç içi dayanağı ile mevcut konforu en üst seviyeye çıkarıyor.

Alienware AW958 Elite RGB

Alienware AW958 Elite RGB oyuncu faresi, üstün konfor sunan dayanıklı yapısı ile kullanıcıların komutlarını, oyuna en iyi biçimde yansıtmalarına imkan sağlıyor. Üstün performans vadeden oyun faresi, 12.000 DPI, 50G, 250 IPS ve 5 adet anında DPI ayarı ile oyun severlerin tepki hızlarındaki hassasiyetini kontrol etmelerine olanak tanıyor. PixArt sınıfındaki en iyi optik sensör sahip oluşu ise, kullanıcıların hedeflerini asla kaçırmamalarını sağlıyor.

Okuyucu Yorumları