Yaza tabletsiz girmeyin!

Reeder'in yaz aylarına özel tasarladığı bu tableti, size eğlenceli bir tatil vaat ediyor!

Hala tabletsiz misiniz?

Reeder, yaz aylarına özel olarak tasarlandığı söylenen reeder A8 modelini tanıttı. 1.8 Ghz dört çekirdekli işlemciye sahip olan reeder A8'in, IPS kapasitif ekran özelliği sayesinde 180° görüş açısı sağladığı belirtiliyor. Böylelikle tablet evde de plajda da yansıma ya da parlama sorunu olmadan kullanılabiliyor.

reeder A8'in, 1.8 Ghz dört çekirdekli işlemcisi ile yüksek performans, IPS ekranı ve zarif tasarımı ile estetik tutkunlarının ilk tercihi olacağı iddia ediliyor.

reeder A8, Android 4.1 Jelly Bean için geliştirilen "Project Butter" özelliği sayesinde ekran, işlemci ve grafik işlemci arasında uyum sağlıyor. VSync teknolojisi ile saniyede 60 animasyon karesi oynatabiliyor. Android 4.1 Jelly Bean, aynı zamanda dokunmatik duyarlılığını arttırıyor. Sonuç olarak, daha duyarlı bir ekran ile daha hızlı web taraması yapılabildiği, medya içeriğine daha hızlı bir şekilde erişildiği söyleniyor.

Beyaz ve siyah renk seçenekleri mevcut olan reeder A8, 1 GB RAM ve 8 GB dâhili hafızaya sahip. 325 gr ağırlığındaki cihaz ince dizaynı ve 7.85" ekranı ile rahat taşınıyor.

reeder'ın "yüksek performans deneyimini yüksek estetik standartlar içinde yaşamak isteyenler için" tasarlandığını belirttiği reeder A8, 349 TL son kullanıcı fiyatı ile piyasaya sunuldu.

Okuyucu Yorumları