Yazdıkça ağaca dönüşen defter

Özel kağıt ormanlarından temin edilen bu defter yazdıkça ağaca dönüşüyor.

Bu defter ağaca dönüşüyor

Acar Group, özel kâğıt ormanlarından temin ettiği hammadde ile ürettiği Note ECO defterlerle sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor. Note ECO defterlerin üretim sürecinde hiçbir kimyasal madde kullanılmıyor. Tamamen ekolojik olan defter ve ajandalar hem daha sağlıklı hem de çevreye duyarlı.

Markalar, sürdürülebilirlik anlayışına katkı sağlamak için yenilenebilir enerji ve hammadde kullanımına eskisinden daha çok özen gösteriyor. Matbaa sanayinde faaliyet gösteren Acar Group da bu alanda önemli işlere imza atıyor. Acar Group'un bu anlayışla ürettiği Note ECO defterler, kullanılan her ağacın yerine yeni bir fidan dikilen özel ormanlardaki hammaddelerden ve bitki özlü mürekkeplerden meydana geliyor. Ayrıca kullanım ömrü dolduktan sonra tamamen geri dönüştürülebiliyor. Hiçbir kimyasal maddenin kullanılmadığı Note ECO'yu üreten Acar Group'un amacı ekolojik dengeyi bozmamak ve doğadan aldığı zenginliği doğaya geri vermek.

Geri dönüşümlü özel deri üzerine işlenebilen baskı tekniği ile farklı modellerde kullanabileceğiniz Note ECO ajandaları, ofiste, okulda, sokakta, vapurda kısacası her yerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Özel kapak kesimleriyle ve canlı modelleriyle dikkat çeken Note ECO ajandalar içerisinde ayrıca tohum kart da bulunuyor. Çeşitli kır çiçekleri ve mavi ladin ağacı tohumlarını barındıran ekilebilir kartlar çevre dostu.

Çevre dostu, FSC Sertifikalı, doğaya zarar vermeyen bitkisel bazlı mürekkeplerin kullanıldığı Note ECO defter ve ajanda koleksiyonu, özel tasarımı ile kurumsal hediyeliklerde çevreci yanıyla ön plana çıkıyor.

Okuyucu Yorumları