Yemeksepeti Maximum Mobil'de!

Maximum Mobil, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak yeni çözümler sunmaya devam ediyor.

Yemeksepeti Maximum Mobil'de!

İş Bankası'nın satın alma deneyimini uçtan uca yaşatacak bir ekosistem bakış açısıyla tasarladığı mobil uygulaması Maximum Mobil, İş Bankası müşterileri ile birlikte diğer tüm bankaların kart müşterilerinin de hayatını kolaylaştıracak yeni çözümler sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak; online yemek siparişi sektörünün Türkiye'deki lideri Yemeksepeti ile Maximum Mobil uygulaması entegre oldu. Ortak kullanıcılara bulundukları semtin favori siparişlerini ve kendi geçmiş siparişlerini görüntüleyip Yemeksepeti ödemelerini Maximum Mobil konforu ile gerçekleştirebilme imkanı sunuluyor.

Maximum Mobil uygulamasının App Store ve Google Play Store'da kullanıma sunulan yeni versiyonu ile uygulama müşterileri mevcut Yemeksepeti hesaplarına Maximum Mobil üzerinden erişip, seçtikleri semtin favori siparişlerini görebilecek, bunlar arasından tercih ettikleri siparişin ödemesini kolayca Maximum Mobil üzerinden tamamlayabilecekler. İlave olarak Maximum Mobil kullanıcıları Maximum Mobil üzerinden Yemeksepeti hesaplarından verdikleri geçmiş siparişlerini semt bazlı olarak görüntüleyerek seçtikleri siparişi yineleme ve ödemesini kolayca tamamlayabilme imkanına sahip olacaklar.

Üstelik 14 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen sürpriz MaxiPuan kampanyasına katılan Maximum Mobil kullanıcıları toplam 60 TL'ye varan MaxiPuan kazanma şansını yakalayacak. Maximum Mobil üzerinden kampanyaya katılıp Yemeksepeti.com, Yemeksepeti Mobil veya Maximum Mobil uygulaması üzerinden 15 TL ve üzeri online ödeme yapan Maximum Kart sahiplerini kampanya süresi boyunca sürpriz MaxiPuan'lar bekliyor. Kampanyadan Maximiles, MercedesCard ve Bankamatik Kartı sahipleri de faydalanabilecek.

Maximum Mobil müşterileri, Petrol Ofisi'nde araçtan inmeden akaryakıt alımı, uygulama içinden Cinemaximum bileti alımı ve kampanyalara ilişkin sayısız özelliğe ek bu defa tek bir uygulama üzerinden Yemeksepeti'ndeki semtin favori siparişleri ve kendi geçmiş siparişlerini görüntüleyip ödemelerini kolayca yapabilme deneyimini yaşıyor olacaklar. Maximum Mobil Fırsatlar sekmesi altına eklenen Yemeksepeti menüsü içerisinden Yemeksepeti üyelik bilgileri ile bir defaya mahsus olarak giriş yapan kullanıcılar, kayıtlı adreslerini görüntüleyip siparişini dilediği kayıtlı adrese yönlendirebilecek, Maximum Mobil'de kayıtlı kartları ile ödemelerini yapılabilecekler.

Okuyucu Yorumları