Yenasoft bedava DVD dağıtıyor.

Yenasoft, hazırladığı SolidWorks eğitim DVD'sini herkese ücretsiz olarak dağıtıyor.

Bedava DVD kazanın!

SolidWorks Türkiye Distribütörü Yenasoft, satışın ardından sağladığı teknik destek ile de müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. SolidWorks, Esprit ve Auton programlarının satışını yapan Yenasoft, daha iyi hizmet anlayışı içerisinde sizler için SolidWorks eğitim DVD si hazırladı ve ücretsiz olarak dağıtıyor. DVD ye ulaşmak için www.yenasoft.com adresindeki formu doldurmanız yeterli !

SOLIDWORKS NELERİ KAPSIYOR?
SolidWorks içerisinde, mekanik tasarımın yanında ürün yelpazesinde imalattan önce tasarımlarınızı test etmek ve prototip sayısını düşürmek için simülasyon (analiz) yazılımları, verilerinizi yönetmek (revizyon kontrolü ve ortak alanda çalışma) için Ürün Veri Yönetimi (PDM /Product Data Management) yazılımları ve dokümantasyon sürecini daha düşük maliyetlerle yönetmek için ürün dokümantasyon (3Dvia Composer) yazılımları bulundurmaktadır. Ayrıca daha iyi çözümler üretmek için her geçen gün ürün yelpazesini artırmaktadır.

SolidWorks sınıfında en iyi mekanik CAD araçlarını sunarak, ekibinize ürünlerinizi en iyi ve en hızlı şekilde tasarlama imkanı verir. Tek bir çizgi çizmeksizin parça ve montaj modelinin teknik resimlerini çıkartır. Parça ve montajda yapılan değişiklikleri teknik resimlere ve malzeme listesine otomatik olarak yansıtır. SolidWorks, neredeyse tüm CAD datalarını açabilir veya dönüştürebilir.

Neden Solidworks kullanmalısınız?

Neden Solidworks kullanmalısınız?

Mekanik tasarımın yanında mühendislere, tasarımcılara ve diğer yaratıcı profesyonellere dünyanın en harika ürünlerini tasarlamak için ihtiyaç duyduğu bir çok aracı ve yazılımı sunan SolidWorks, tasarımlarınızı üç boyuta taşır. Böylece rakiplerinizin bir adım önüne geçmiş olursunuz. İki boyutlu tasarımda hayal gücünüzü zorlarken SolidWorks'un 3 boyutlu tasarım araçları ile zaman kazanırsınız.

SOLIDWORKS SÜREKLİ YENİLENİYOR !
2009'da SolidWorks, çoklu işlemci desteğini daha efektif kullanarak % 60 performans artışı sağladı. Bu da kullanıcılara hızlı montaj yapabilme, büyük montajların teknik resmini daha hızlı çıkartma gibi kolaylıklar sunuyor. SolidWorks'un bu yeniliklerini, verdiği eğitimler ve eğitim DVD si ile tanıtmaya devam eden Yenasoft'un internet sitesinden her türlü bilgiye ve yardıma ulaşmak mümkün.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları