Yeni Acer B130i Projektör Tanıtıldı

Yeni Acer B130i projektör sınırsız eğlenceyi minik bir küpe sığdırıyor.

Acer'dan B130i projektör!

Acer, hareket halindeki akıllı telefon kullanıcılarına zahmetsiz eğlence olanağı sağlayan, şık bir küp şeklindeki taşınabilir B130i projektörünü tanıttı. Küp şeklinde kompakt ve şık bir tasarıma sahip olan bu taşınabilir cihaz, sahip olduğu kablosuz bağlantı özelliğiyle Android ve iOS cihazlarınıza hiçbir uygulama gerektirmeden doğrudan bağlanabiliyor. Yansıtma özelliği sayesinde tüm akıllı cihazlardaki içerikleri görüntüleyebilen ürün, seyahat fotoğraflarınızı veya aile videolarınızı istediğiniz yerde büyük ekranda görebilmenizi sağlıyor.

Mükemmel şıklık ve dayanıklılık

LED aydınlatma, %85 NTSC geniş renk gamı ile olağanüstü renk performansı sunarak canlı görüntüler ve tutarlı renk doygunluğu veriyor. Acer B130i dayanıklı yapısıyla 20.0001 saate kadar çalışma ömrü sağlıyor.

Zahmetsizce her yere taşınabilir

Zahmetsizce her yere taşınabilir

Kolayca taşınabilen Acer B130i, 15.000 mAh (3,7 V) dahili piliyle görüntü yansıtırken bir yandan da akıllı cihazlarınızı şarj edebiliyor. İki adet 3W hoparlörüyle güçlü ve canlı sesler sunan Acer B310i ekstra bir hoparlöre duyulan ihtiyacı da ortadan kaldırıyor. Tek şarjda 5 saatlik pil ömrü sunan Acer B130i, güç soketi veya ağır adaptörlerin kısıtlamalarından kurtarıyor. Böylece, USB sürücü veya MicroSD kartlardaki uzun metrajlı filmleri istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.

812 gram ağırlığı ve 108 x 103 x 96 mm boyutlarıyla Acer B130i, standart projektörlerden çok daha küçük. Çantaya kolayca sığan projektörü oturma odanızda, bahçede, seyahat ederken ve hatta kamp ateşinin başında film izlemek veya oyun oynamak için bile kullanabilirsiniz.

Kompakt ve Şık

Standart projektörlerin gücüne ve işlevlerine sahip olan Acer B130i, kompakt ve şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Gümüş renkli üst kısma yayılan zarif noktalar ve beyaz gövde, canlı ve şık bir görünüm oluşturuyor. Her yere sığacak kadar küçük olan cihaz, bulunduğu yere tarz katıyor.

Geleneksel lamba bazlı projektörlerin aksine, LED projektörlerde cihazın ısınmasını beklemeye gerek duyulmuyor. LED ışık kaynağı, cihaza zarar vermeden anında açılıp kapanabiliyor, bu da zamandan tasarruf sağlıyor. Bunlara ek olarak cıva lambaların yol açabileceği potansiyel kirliliği de önleyen bu projektör doğaya zarar veren madde içermiyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer B130i taşınabilir projektör, 3399 TL'den satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları