Yeni amiral gemisi katili OnePlus 3 göründü!

Beklenen akıllı telefon modellerinden OnePlus 3, son haliyle internete sızdı!

Amiral gemisi katili göründü

Kısa bir süre önce OnePlus 3'e ait tasarım detaylarına ilişkin son fotoğraflar ve sızıntılar gelmiş, "çirkin" görünümüyle açıkçası takipçilerinin beklentilerini karşılamayacak diye endişe yaratmıştı. Fakat OnePlus 3'ün şimdi çok daha parlak bir görünümü var: Yeni telefona ait son görseller ortaya çıktı.

Sızıntıların kaynağı yine pek çok defa olduğu gibi Evan Blass. Yeni amiralin görsellerini twitter hesabından paylaşan Blass, böylece OnePlus 3 heyecanını bir kez daha alevlendirdi. Bu defa ortaya çıkan görseller gayet temiz, şık ve bir o kadar da "benzer" duruyor.

OnePlus 3, tamamen metalik tasarımıyla oldukça şık görünüyor. Gümüş renkli arka kaplaması bir yana, kenarlara doğru kavis alan hatları ve anten çizgileriyle gerek iPhone 6S gerekse de HTC 10'u andırmıyor değil. Hatta telefon yeni haliyle OnePlus 2'den daha çok HTC 10'a benziyor.

OnePlus 3'ün teknik kadrosunda da birtakım farklılıklar var. Bunlardan biri arka yüzde dikkat çekiyor. OnePlus 2'de çift LED flaş kullanılırken, OnePlus 3'te tek flaşın olması dikkat çekici bir detay. Ayrıca yeni amiral, 3000 mAh'lik bir bataryanın sahibi. Bu da 3300 mAh'lik OnePlus 2'den daha düşük bir kapasite demek. Oysa beklentilere göre OnePlus 3'te 3500 mAh'lik bir batarya bulunması gerekiyordu. Muhtemelen şirket pil performansını yazılımla halledebildiğini düşünüyor.

OnePlus 3, 5 ya da 5.5 inç ekrana sahip olacak ve yine 4 GB veya 6 GB RAM'le gelecek. Bu konudaki bilgiler henüz netleşmiş değil. Fakat ekranın AMOLED olacağı ve parmak izi okuyucunun yer alacağı biliniyor.

Okuyucu Yorumları